10 / 05 / 2024

Kural Yapı

Kural Yapı

Kural Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Ayyıldız, M. Ramez Badr tarafından 50 bin liralık sermaye ile 22 Ocak tarihinde Elif İşmerkezi'nde kuruldu.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Dikkat! İkinci el araç satışında yeni tuzak: Zam üstüne zam yapıyorlar

İkinci el otomobil fiyatlarındaki haksız kazancı durdurmak için yapılan 6+6 kuralını ikinci elin fiyatı sıfırı geçemez düzenlemesi takip etti. Fakat fırsatçılar da yöntemlerinde değişikliğe gitti. İşte ikinci el otomobil fiyatlarının artmasına neden olan yeni oyun...

TOKİ kuralı satış başvurusu nasıl yapılır? TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ, bütçesi dar olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, kuralı satışlarına yakında başlayacak. İşte araştırılan detaylar!

Kural Mimari Yapı İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Mimari Yapı İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Binayı kuralına uygun yapın!

İstanbul Kartal’da yıkılan ve 21 kişinin hayatını kaybettiği binayla ilgili “Bina elbette yapılır ama binayı yaparken kuralına uygun yapacaksın” diye konuştu.

Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı?

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 248 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı? İşte Van Şerefiye TOKİ 2016 tüm detayları...

Çelik yapıların tasarım, hesap ve yapım esaslarına dair yönetmelik!

Çelik yapıların tasarım, hesap ve yapım esaslarına dair yönetmelik 4 Şubat 2016 tarihinde 29614 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, çelik yapıların yapımına ilişkin yöntem, kural ve koşullara dair usul ve esasları düzenliyor...

Afyon Merkez TOKİ Zafer Mahallesi kuralı satışları!

Afyon Merkez TOKİ Zafer Mahallesi kuralı satışları 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. 238 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabilen proje 2+1 dairelerden oluşuyor.

TOKİ Amasya Merzifon kuralı satış başvuru listesi!

TOKİ Amasya Merzifon'da daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede 290 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon kuralı satış başvuru listesi...

Kural Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ayyıldız ve Ünal Çalık ortaklığıyla 280 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Aramağan Evler Mahallesi'nde kuruldu.

Tema Yapı Malzemeleri iş süreçlerini yeniden belirledi!

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ “Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 27 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi ne zaman yapılacak?

Dükkan kira artışı neye göre yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında kira sözleşmesinin süre sonunda yenilenmesi halinde kira bedelinde belli artışlar yapılabiliyor. ÜFE oranları ile kira artışı kuralı meskenlerde uygulanıyor. Peki, dükkan kira artışı neye göre yapılır?

Kural Yapı Haberi

Kural Yapı

Kural Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Ayyıldız, M. Ramez Badr tarafından 50 bin liralık sermaye ile 22 Ocak tarihinde kuruldu.


Kural Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kural Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Mektep Sokak, Elif İşmerkezi, No:9 Kat:3...