17 / 05 / 2024

küresel fuar acentesi I Saloni Milano 2014 fuarı

küresel fuar acentesi I Saloni Milano 2014 fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Küresel borç miktarında rekor kırıldı!

Küresel borç miktarı, 2020 yılında koronavirüs pandemisinin de yansımalarıyla 33 trilyon dolar tutarında yükseliş kaydederek 292,6 trilyon dolar olmuştu. Peki 2021'de borçlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

IMF 2022 küresel ekonomik büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2022 yılına yönelik küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 4.9 seviyesinden 4.4'e düşürdü.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel kripto para düzenlemesinin kapsamlı ve koordineli olması gerektiğine, koordineli olmayan düzenleyici tedbirlerin istikrarı bozucu sermaye akışlarını kolaylaştırabileceğine dikkat çekti.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Küresel kurumlar vergisi sistemi mi geliyor?

OECD’nin ortaya attığı Küresel Vergi Sistemi fikri yakın zamanda hayata geçecek gibi görünüyor. OECD’nin teklifi iki ana esas üzerinde kurulu. İşte küresel kurumlar vergisi sistemi detayları...

 Küresel petrol talebi günlük 6 milyon varil artacak!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), küresel petrol talebinin bu yıl, geçen yıla göre günlük bazda yaklaşık 6 milyon varil artışla 96 milyon 500 bin varil olacağını açıkladı.

IMF 2021 küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 6'ya yükseltti!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2021 yılına ilişkin küresel büyüme tahminini yüzde 5,5'ten yüzde 6'ya çıkardı.

Küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunlar inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Pandemi sebebiyle küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunların inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Küresel petrol talebi 2021'de günlük 5,5 milyon varil artacak!

Küresel petrol talebinin, bu yıl geçen yıla göre günlük yaklaşık 5,5 milyon varil artışla 96 milyon 500 bin varil seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

küresel fuar acentesi I Saloni Milano 2014 fuarı Haberi

küresel fuar acentesi I Saloni Milano 2014 fuarı


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor.


İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyesi Emin Akça ile 10’uncu, 28’inci ve 29’uncu komite üyesi 30 kişilik heyet katıldı.


Her biri kendi sektöründe oldukça önemli olan fuarlara BTSO üyelerinin gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Küresel Fuar Acentesi projemiz ile firmalarımız, dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuar ve etkinliklere katılma imkanı buldu. Üyelerimizin ticaret hacminin arttırılmasını hedeflediğimiz bu projemiz kapsamında fuarlara katılan firmalara teşekkür ediyorum” dedi.


BTSO heyeti...