27 / 04 / 2024

kuriş kule irtibat

kuriş kule irtibat

Kuriş Kule satış ofisi telefon numarası , iletişim , adres ve Kuriş Kule hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor...

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Teras Kule Evleri satış ofisi!

Teras Kule Evleri satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Kuriş Kule Cevizli iletişim!

Kuriş Kule Cevizli iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Kur İş Kule projesinde ofisler 85 metrekare ile 870 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi...

Kuriş Kule adres!

Kuriş Kule adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanan Kuriş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor

Kartal Kuriş Kule satış ofisi!

29 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen Kartal Kuriş Kule satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Kuriş Kule satılık!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Kuriş Kule satılık mağaza alanları 175 metrekareden başlayıp, 190 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor...

Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

İnşaat sektöründe Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve de Mermerler Plaza gibi projeleri ile fark yaratan Kılıçoğlu Group, son olarak Panorama Life projesi ile başarısını perçinledi.

Cevizli Kuriş Kule iletişim!

Cevizli Kuriş Kule iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri bu yılın Mayıs ayında gerçekleşecek olan Cevizli Kuriş Kule projesi 29 kat olarak yükseliyor.

Kuriş Kule Kartal ofis fiyatları!

Kuriş Kule Kartal ofis fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 29 katlı tek blok halinde yükselen Kur İş Kule projesinde teslimlerin 2015 yılının Mayıs ayında yapılması hedefleniyor

Kuriş Kule Kartal görselleri! Metrekaresi 6 bin 500 liradan!

Kuriş Kule Kartal görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Kuriş Kule Kartal projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 lira olarak belirlendi..

Kuriş Kule nerede?

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Kuriş Kule nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içinden bulabilirsiniz. Kuriş Kule Ofislerinin alan büyüklükleri 85 metrekareden başlayarak, 870 metrekareye kadar yükseliyor...

kuriş kule irtibat Haberi

kuriş kule irtibat


Kuriş Kule satış ofisi ile 0216 370 0 400 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.kuriskule.com internet sitesinden Kuriş Kule Kartal projesinin detaylarını inceleyebilirsiniz.


60 milyon dolarlık yatırımla yükselen Kuriş Kule Kartal'da metroya sıfır, Adalet Sarayı'na 100 metre mesafede hayata geçiriliyor. Merkezi bir noktada yer alan Kuriş Kule Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nin acil girişi önünde inşa ediliyor. 


30 mağaza ve 200 adet ofisden oluşan Kuriş Kule Kartal'da 29 katlı olarak yükseliyor. Ofis büyüklüklerinin 80 metrekare ile 880 metrekare arasında değiştiği Kuriş Kule Kartal projesinde 4 katlı ve 1000 araç kapasiteli otopark alanı da bulunuyor.



Kuriş Kule açık adres : 

Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı 

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul

www.kuriskule.com

0216 370 0 400

Gülcihan...