05 / 05 / 2024

kurköy helenium wings

kurköy helenium wings

Kurtköy Helenium Wings'te fiyatlar 104 bin liradan başlıyor, projede 1700 lira peşinatla ve 1275 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor

Helenium Wings'te 1700 lira peşinatla! 104 bin liraya!

Kurtköy Helenium Wings'te 1700 lira peşinatla ve 1275 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Lens İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı!

Lens Yapı'nın Kurköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde konumlandırdığı Lens İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası!

Kartal’ın iddialı projelerinden Kartal Wings’i geliştiren Amad Gayrimenkul ile Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası bulunuyor. 

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Wings Ankara Projesi görücüye çıktı!

Anadolu Bulvarı'nda yükselen Wings Ankara'da satışların başlaması dolayısıyla başkentli işadamlarının katıldığı bir lansman düzenlendi. Ankara’nın yeni gözde iş ve yaşam merkezi olan Anadolu Bulvarı’ nın kalbinde Wings Ankara projesi hayata geçti.

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları!

Helenium Boutique projesinde vade farksız ödemeler yapılıyor. 148 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları..

Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi!

148 tane daireden meydana gelen Helenium Boutiqiue projesindeki dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi...

kurköy helenium wings Haberi

kurköy helenium wings

Başarır İnşaat imzasıyla Kurtköy'de 16 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 6 blok halinde inşa edilen Helenium Wings'te daire, 12 villa ve 31 dükkandan meydana geliyor. Projedeki daire tipleri; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Helenium Wings Kurtköy'de;

Son stüdyo daire 104 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler 171 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 236 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 357 bin 240 liradan,

Villalar 799 bin 180 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 1700 lira peşinatla ve 1275 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor. Helenium Wings'in anahtar teslimleri 2014 Haziran'da gerçekleşecek.


Helenium Wings Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne 20 dakika mesafede yükseliyor.


Kurtköy Helenium Wings'in sosyal donatı alanları arasında;

Kapalı...