25 / 07 / 2024

Kürşat Köşker kim

Kürşat Köşker kim

KG Yatırım Danışmanlık şirketinin sahibi Kürşat Köşker "Ankara'daki gayrimenkul projeleri önceki yıllara oranla değişiklik gösterdi. Bölgede Arz- talep dengesinde değişimler meydana gelmiştir'' dedi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Depozito dönemi başladı! 1 Ağustos’tan sonra artık zorunlu olacak!

Sıfır Atık Projesi ile gelecek yıl zorunlu tutulacak. Depozito yönetim sistemi logosu 1 Ağustos gününden itibaren tüm içecek ambalajlarının üzerinde yer almaya başlayacak. İşte detaylar!

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Kürşat Köşker kim Haberi

Kürşat Köşker kim

KG Yatırım Danışmanlık şirketinin sahibi Kürşat Köşker "Ankara'daki gayrimenkul projeleri önceki yıllara oranla değişiklik gösterdi. Daha önceki yıllarda insanların "Kafamızı sokacak bir evimiz olsun" mantığı artık yerini "Güzel yaşayabileceğimiz, benim ve ailemin mutlu yaşayabileceği yaşam alanımız olsun" noktasına geldi" dedi. 


Ankara'daki gayrimenkul piyasasını büyüteç altına aldık. Konunun uzmanı genç işadamı Kürşat Köşker konuk oldu. KG Yatırım Danışmanlık şirketinin sahibi Kürşat Köşker sorularımızı içtenlikle yanıtladı. 


Sizi tanıyabilir miyiz? 


1977 doğumluyum. İlk. orta ve lise öğrenimimi Kayseri de tamamladım. Afyon Kocatepe Üniversitesinden mezun olduktan sonra 1998 yılında iş hayatıma başladım. Sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayı, sosyal projelere destek olmayı ve etüt çalışmalarını seven biriyim. Kendimizi iş alanımızda geliştirerek ticari alanda başarılara imza atmak istiyoruz. 


Köşkeroğlu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık hakkında neler söylersiniz? 


Köşkeroğlu Gayrimenkul olarak AnkaraÇankaya bölgesinde...