02 / 05 / 2024

Kürşat Tuncel değerlendirme

Kürşat Tuncel değerlendirme

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'deki konut piyasası ile ilgili, "Kredi odaklı iç talepten uzak olarak daha fazla ihracata dayalı hareket edecek" değerlendirmesi yaptı. Satış Küpü'nden Kürşat Tuncel S&P Raporu'nu yorumladı.

Kürşat Tuncel: 2014'te konut sektörü ekonominin fişini çekebilir!

Satış Küpü Yönetim Kurlu Başkanı Kürşat Tuncel, 2013 yılı konut sektörünü değerlendirerek, 2014 yılı öngörülerini belirtti. Tuncel,' 2014' te konut sektörü ekonominin fişini çekebilir ' dedi...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kırşehir Merkez’de 285 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi 2022 detayları belli oldu. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Kürşat Tuncel değerlendirme Haberi

Kürşat Tuncel değerlendirme

Geçen ayki yazımızda kriz kâhini Nouriel Roubini’nin, aralarında Türkiye’nin de olduğu gelişmekte olan ülkelerde konut balonunun başlamış olabileceği yönündeki görüşünü incelemiş ve neden Türkiye’de “Balon” olarak niteleyebileceğimiz genele şamil bir durumun henüz söz konusu olmadığını anlatmaya çalışmıştık. Konut balonu konusu dünyada hala analistlerin ilgisini çekiyor olmalı ki son olarak Standard&Poor’s (S&P) da içlerinde Türkiye’nin de olduğu ülkelerde 2014 ve 2015 yılına ilişkin konut piyasası beklentilerini içeren bir rapor yayınladı. Raporda öne çıkan argümanlar özetle şöyle;


-       Türkiye’de halen konut talebi arzın üzerinde seyretmektedir.


-       2014 ve 2015’de nominal ve reel konut fiyatları artışı yavaşlayacaktır,


-       Piyasa krediye dayalı iç talepten uzaklaşarak daha fazla ihracat odaklı hareket etmeye başlayacaktır.


-       Kırsal alanlar...