16 / 05 / 2024

kurşunlu cami açıldı mı

kurşunlu cami açıldı mı

Kurşunlu Mezarlığı Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda temeli atılarak yapımına başlanan camii de sona yaklaşıldı. Kurşunlu camisinin yeni yılda ibadete açılması planlanıyor.

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Depremzedelere iş kapısı açıldı! İŞKUR 22 binden fazla işçi ve personel alacak!

Depremzedeleri ilgilendiren son dakika açıklaması İŞKUR tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada 22 binden fazla işçi ve personel alınacağının müjdesi verildi.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Konya Alemdar Cami ibadete açıldı! 

Konya'da inşaatı tamamlanan Alemdar Cami ibadete açıldı.

Gaziantep Uğurtepe Cami hizmete açıldı! 

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

kurşunlu cami açıldı mı Haberi

kurşunlu cami açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri aralıksız devam ediyor. Kurşunlu Mezarlığı Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda temeli atılarak yapımına başlanan camii de sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı büyük oranda bitirilen caminin yeni yılda ibadete açılması planlanıyor. 

Büyükşehir, Kurşunlu'da hayata geçirilecek yeni mezarlık projesinde caminin yanında, gayri Müslimler için sinagog ve kilise de inşa edilecek. 

Yaşam alanı olarak planlandı Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya Ulu Cami Projesi de var. 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanına sahip olacak Antalya Ulu Cami Projesi'ni, içinde Türk İslam Medeniyetleri Müzesi'nin yer alacağı aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak planlandı. 

Cami projesinde sadece ibadet yapılan bir yer olarak ortaya çıkmayacak. Büyükler ibadet yaparken, çocukların oyun oynayabileceği, yetişkinlerin el sanatları atölyelerinde zaman geçirebileceği bir külliye olacak. 




Antalya...