02 / 05 / 2024

kurşunlu kadınlar plajı

kurşunlu kadınlar plajı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuru!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuru işlemleri 1 Haziran'da başlayacak. Peşinatın 9 bin 980 TL'den başladığı projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru işlemleri!

Toplamda 438 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru işlemleri 1 Haziran'da başlayacak.

Kurşunlu 2. Etap Toki başvurusu 1 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,Çankırı Kurşunlu'da hayata geçirilen 2. etap projesinde 438 konut için başvurular 1 Haziran'da başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2 Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde bulunan 438 adet daire kurasız olarak açık satışa sunulacak. İşte, Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları..

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekiliş sonuçları!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Emekli Çankırı projesinde toplamda 150 konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekiliş sonuçları...

TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 150 konut emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

kurşunlu kadınlar plajı Haberi

kurşunlu kadınlar plajı

Kadınlar Plajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hanımların gönül rahatlığı içinde denize girip, güneşlenebilecekleri plajla bölgedeki önemli bir eksikliğin giderileceğini söyledi.


Bursa’nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu tarihi ve doğal değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, 115 kilometreyi bulan deniz sahillerinin yaz turizmine kazandırılması hedefiyle çalışmalara hız verdi. Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde hem plajlarda hem deniz yüzeyinde temizlik, eskiyen iskelelerin onarılması, sahil kesiminde yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturulması gibi her alanda yoğun çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kurşunlu Mahallesi’ne de Kadınlar Plajı kazandırıyor.


Fiziki olarak dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılan düzenleme çalışmalarında sona gelinirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de çalışmaları yerinde inceledi. Hanımların gönül rahatlığı içinde...