27 / 04 / 2024

Kurtköy 5yüz60 teslim

Kurtköy 5yüz60 teslim

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve Emin Otomotiv tarafından geliştirilen Kurtköy 5yüz60 projesinin detayları haberimizde bulunuyor. Emin Otomotiv tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleştirilmesi bekleniyor...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Demir House teslim tarihi!

Kurtköy'de 10 ve 9 katlı 3 blok halinde yükselen Demir House'ta 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor..

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy İmga Portall teslim tarihi!

Ön satış dönemi başlayan Kurtköy İmga Portall projesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Proje İmga Group imzası taşıyor..

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

360 Kurtköy’de erken teslim dönemi başlıyor!

360 Kurtköy’de ‘erken teslim’ rüzgarı esmeye başladı. Önümüzdeki yılın Ağustos ayında teslim edilmesi gerekirken bu yıl Eylül ayında sahipleriyle buluşacak konutlar için peşinat ve taksitler oturmaya başlanınca ödenecek.

Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy Optimum Gardens projesi 191 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi...

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Kurtköy W Roof teslim tarihi!

Kurtköy W Roof teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen projenin 1.500 metrekarelik ticari alanı bulunuyor.

Kurtköy 5Yüz60'da daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eminevim'den İstanbul'un fethinin 560. yılında İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de yeni bir proje 5yüz60 sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için hertürlü imkan bulunmaktadır.

Kurtköy 5yüz60 teslim Haberi

Kurtköy 5yüz60 teslim

Kurtköy 5yüz60 projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Emin Otomotiv tarafından konumlandırılan Kurtköy 5yüz60 projesi 11 katlı 3 bloktan oluşuyor. Proje, 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Kurtköy 5yüz60 projesinde yer alan konutların büyüklükleri 44 metrekareden başlıyor. Stüdyo konutların fiyatlarının 118 bin liradan başladığı Kurtköy 5yüz60 projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleştirilecek.


Kurtköy 5yüz60'ın yüzde 80'i yeşil alandan meydana geliyor. Toplamda 560 konuttan meydana gelen Kurtköy 5yüz60 projesinin ismi de konut sayısından esinlenerek konuldu.


Henüz banka kredisi kullanılamayan Kurtköy 5yüz60 projesinde firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor.


Şuan ön satışların gerçekleştiği Kurtköy 5yüz60 projesinde inşaat önümüzdeki bir kaç ay içinde başlayacak.


Web: www.eminevim.com

Telefon: 444 36 46


Melek...