04 / 05 / 2024

kurtköy başarır inşaat konut projeleri

kurtköy başarır inşaat konut projeleri

İstanbul Kurtyköy'de Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen konut projesi Helenium Wings'in yüzde 40'ı satıldı.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Konkordato ilan edenlerin yüzde 75’i inşaat sektöründen!

Konkordato ilan eden 3 binden fazla şirketin yüzde 75'ini inşaat şirketleri, beton santralleri, yapı malzemeleri satanlar ve hırdavatçılar oluşturuyor.

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

kurtköy başarır inşaat konut projeleri Haberi

kurtköy başarır inşaat konut projeleri

Başanr inşaat tarafından İstanbul Kurtköy’de inşa edilen Helenium Wings’in yüzde 40’ı satıldı. Projede stüdyo dairelerin tümü satılırken, 1 artı 1, 2 artı ve 3 artı l’lere yüzde 1 peşinat, 0.93 faiz ve 120 ay vade fırsatı ile sahip olmak

mümkün. ,


Fiyatların 160 bin ile 900 bin lira arasında değiştiği groje, 5 farklı blokta 49 adet stüdyo, 146 adet 1 artı 1,132 adet 2 art 1, 18 adet 3 artı 1,12 adet villa ve 31 adet dükkân olmak üzere toplam 388 birimden...