06 / 05 / 2024

Kurtköy büyük metrekareli daireler

Kurtköy büyük metrekareli daireler

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

Evora İzmir'de büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler ön satışta!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 dairelerin yer aldığı Evora İzmir'de beklenen büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler bu hafta sonu ön satışa. 

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

İBB'den Kurtköy'de 18 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Pendik Kurtköy'deki Büyük Sanayi Alanı" imarlı arsasını satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak!

Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020'de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy'den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul'un her yerine gidebilecek.

Kurtköy'de ilgi büyük konut tiplerine kayıyor!

Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına açılan üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Kurtköy’de günlük olarak bulunan kişi sayısı hızla artış gösteriyor.

Kurtköy’de ilgi büyük ev tiplerine kayıyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, içinde bulunduğu bölgede gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul’un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

Kurtköy'de büyük metrekareli daireler yoğun ilgi görüyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

Kurtköy'de büyük konuta rağbet arttı!

Kurtköy bölgesi 1+1 konutlara doydu. Bölgede gelişen iş kolları tüketicinin küçük daire talebini büyüklere yöneltti. Bu nedenle birçok projede 1+1 konuttan ziyade büyük daireler üretilecek

Gayrimenkul yatırımcıları büyük konuta yöneldi!

Kurtköy bölgesi 1+1 konutlara doydu. Bölgede gelişen iş kolları tüketicinin küçük daire talebini büyüklere yöneltti. Bu nedenle artık birçok projede 1+1 konuttan ziyade büyük metrekareli daireler üretilecek

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyonluk proje!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. Kurtköy’de değişen ihtiyaçlara göre geniş metrekareli planlanan projede, dairelerin net-brüt farkına da farklı bir boyut getiriliyor.

Kurtköy'de kiralık ev bulunmuyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Habom gibi yatırımlarla İstanbul'un hızlı ve planlı gelişen bölgeleri arasına giren Kurtköy'de nitelikli konut sıkıntısı yaşanıyor.

2005 yılında Büyükşehir, Formula 1 için 50 trilyon harcamış!

2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurtköy'de yapılacak ''Formula 1'' yarışları için toplam 50 trilyon lira para harcamış. Yol çalışmalarına 250 bin ton asfalt kullanan belediye, 15 bin de ağaç dikmiş.

Pendik Kurtköy'de 6.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Pendik'te Kurtköy Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika, İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından 14 Temmuz'daa saat 11:40 ile 11:50 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Kurtköy büyük metrekareli daireler Haberi

Kurtköy büyük metrekareli daireler

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı. Genellikle yeşil ağırlıklı ve yatay mimarili konut projelerinin bulunduğu bölge geniş sosyal alanları ile şehir merkezine kıyasla tercih sebebi oluyor. Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimam'nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına acılan üniversiteler, is ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Teknopark İstanbul'un da cazibesini artırdığı Kurtköy'de günlük olarak bulunan kisi sayısı hızla artış gösteriyor. Bu artış da yapım halinde olan metro ve köprü projeleriyle destekleniyor. Bölgede daha önce 1+1 veya stüdyo dairelere talebin canlı olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, artık tüketicinin büyük metrekareli daireleri tercih ettiğini söylüyor. 


TÜKETİCİ OTURUM İÇİN ALIYOR 

Stili...