07 / 05 / 2024

kurtköy iletişm

kurtköy iletişm

Kurtköy Trend projesinde konutların teslimi hemen yapılıyor. Projede 1+1,2+1,3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Kurtköy Trend projesinde daire fiyatları 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Kurtköy Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıda!

Kurtköy Mahallesi, 3965 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

kurtköy iletişm Haberi

kurtköy iletişm


Arsa sahibi İsmailoğlu gayrimenkul tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.


Kurtköy Trend projesi toplam arsa alanı 110 bin metrekare .Projenin yüzde 85'i yeşil alan için ayrıldı.Projedeki evler 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Dumankaya Trend Kurtköy dairelerin alanları, 65 metrekare ile 82 metrekare arasında 1+1, 103 metrekare ile 104 metrekare arasında 2+1, 137 metrekare, 143 metrekare ve 151 metrekare arasında 3+1 olarak değişim gösteriyor.


Kurtköy Trend ödeme planı olarak yüzde 1 KDV uygulanıyor ve 10 bin TL ekstra indirim yapılıyor.


Projenin sosyal olanakları arasında, 3 adet açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, basketbol sahası, 1 kilometre yürüyüş ve koşu parkuru, açık alan spor ekipmanları, voleybol sahası, tenis kortları, mini...