29 / 04 / 2024

kurtköy metro projesi

kurtköy metro projesi

Sultanbeyli-Kurtköy YHT Metro İstasyonu güzergahı belli oldu. 320 milyon TL'ye mal olması beklenen Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı projesi için başvuru yapıldı...

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Sapphire Hill Kurtköy projesi geliyor!

Hane Konut, Sapphire Hill Kurtköy projesi için düğmeye bastı. Projede 336 adet konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Kurtköy Metro İstasyonu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Kurtköy Yenişehir'de metro istasyonunun yeri resmen belli oldu!

2020 yılının sonunda hizmete açılacak Sabiha Gökçen-Kurtköy Metro Hattı'nın Yenişehir metro istasyonunun yeri resmen belli oldu.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

kurtköy metro projesi Haberi

kurtköy metro projesi


 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafıdan yapılacak olan Sultanbeyli - Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı için resmi başvuru bakanlığa yapıldı. Proje 320 milyon TL'ye mal olacak.


Sultanbeyli – Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı Projesi, halen inşaatı devam eden Üsküdar – Dudullu – Çekmeköy Metro Hattı'nı Sarıgazi – Sancaktepe – Sultanbeyli yönünde uzatmak amacıyla, proje ve fizibilite çalışmaları tamamlanmış bulunan metro hattını, Sultanbeyli‟den Kurtköy Hızlı Tren İstasyonuna uzatmak üzere planlandı.


Ayrıca planlanan proje kapsamında mevcut Kadıköy – Kartal – Kaynarca Merkez hattı ile yapımı devam eden Kaynarca Merkez - Sabiha Gökçen ve proje ihalesi yapılacak olan Sabiha Gökçen – Kurtköy Hızlı Tren Ġstasyonu Hatlarına ait araçlar için depo alanı da yer alacak.


Planlanan hat ilavesinin...