06 / 05 / 2024

kurtköy villa projeleri

kurtköy villa projeleri

Kurtköy'de yükselen İspanyol Evleri projesinde son 4 villanın satışı devam ediyor. Projede fiyatlar 630 bin Euro'dan başlıyor, 830 bin Euro'ya kadar yükseliyor

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin ödemelerde 24 ay vade fırsatı!

Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin 24 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi!

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde daire ve villa tipi konutlar bulunuyor...

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy projesi geliyor!

Redev Yapı ve Kayabaşı Grup Ortaklığı, Panorama Hill Kurtköy projesine hazırlanıyor. Panorama Hill Kurtköy'de 84 daire ve 7 villa olacak...

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Herkes bahçeli ev istiyor! İşte villa projeleri...

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken bu yıl 10 bin 525'e geriledi.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Pendik 360 Kurtköy Residence satış fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa üzerine yayılan proje 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villa bulunuyor. Pendik 360 Kurtköy Residence satış fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Pendik 360 Kurtköy Rezidans fiyatları!

Pendik 360 Kurtköy Rezidans fiyatları 366 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Pendik 360 Kurtköy Rezidans projesinde 540 adet daire, 2 villa ve 2 anaokulu yer alıyor...

kurtköy villa projeleri Haberi

kurtköy villa projeleri

Tümak İnşaat tarafından inşa edilen İspanyol Evleri projesi Kurtköy Tepeören'de yükseliyor. 10 adet müstakil villadan meydana gelen İspanyol Evleri projesi 3 bin 500 metrekarelik alana inşa edildi. Projenin yapımına 2008 yılında başlanmıştı. Projede evler oturuma hazır durumda. 


İspanyol Villaları projesinin inşaat alanı 3 bin metrekare olarak belirlendi. Projede müstakil villaların arsa alanları 850 metrekare ile 1100 metrekare arasında değişiyor.


Kurtköy İspanyol Evleri'nde villalar 295 metrekare Grande, 255 metrekare Menudo tipinde tasarlandı. Projede satışı devam eden 4 villanın fiyatları 630 bin Euro'dan başlıyor, 830 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Projedeki villalar banka kredisine uygun durumda. 


İspanyol Villaları projesi Formula Pisti ve Sabiha Gökçen havaalanına 5 dakika, kent merkezine 20 dakika mesafede yükseliyor. Geniş yeşil alanlara sahip olan İspanyol Villaları projesinde villaların bahçe alanları 640...