08 / 05 / 2024

Kurtköyde oturum amaçlı konut tercih ediliyor

Kurtköyde oturum amaçlı konut tercih ediliyor

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif DİLSİZ, Kurtköy Bölgesi olarak tabir edilen Yenişehir, Harmandere, Çamlık ve Kurtköy Mahalleleri insan bazlı bir dönüşüm yaşandığını belirtiyor.

Mehmet Kalyoncu: Oturum amaçlı konut geliştirilmeli!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada "Sektörde konut tüketicisi analiz edildiğinde oturum amaçlı konut müşterisinin artık esas belirleyici tüketici kitlesi olduğunu görüyoruz" dedi.

Yatırım amaçlı ev almanın tek kriteri fiyat!

Ev satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu ifade eden ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi. 

Yatırım amaçlı alınan konutta kriter fiyat!

Özkan Emlak'ın sahibi Vahap Özkan, konut satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirtti. Özkan, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi.

Antalya İbradı'da koruma amaçlı imar planı başladı!

Antalya İbradı ilçe merkezinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapımına başlandı. Son aşamasına gelen çalışma Ekim'de bitiyor

Keşan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde 11 dükkan teslim edildi!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin içerisinde bulunan 11 şahıs dükkânının anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

Samsun Büyükşehir'den çok amaçlı salon ve park!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Büyük Otelin bulunduğu alanda yaptırılan çok amaçlı salon ve yanındaki parkın adını belirlemek için anket yapılacak.

Malatya Sanat Merkezi'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hizmete girdiği tarihten itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve bir çok alanda verilen kurslarla binlerce kursiyer yetiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM)‘de 200 kişilik çok amaçlı salon oluşturuluyor.

Kozluca çok amaçlı sosyal tesisi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Yoğunburç Kırsal Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu.

Adıyaman Kahta Gölgeli Köyü'nde çok amaçlı kültür merkezi açıldı!

Merkezi İstanbul’da bulunan Kâhta ilçesi Gölgeli Köyü Derneği tarafından Kâhta’ya bağlı Gölgeli Köyü’nde son derece muhteşem bir çok amaçlı “Kültür Merkezi” hizmete açıldı.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Kurtköyde oturum amaçlı konut tercih ediliyor Haberi

Kurtköyde oturum amaçlı konut tercih ediliyor

Pendik Bölgesinde Emlak ve Konut Proje Satış sektörünün önde gelen kuruluşlarından Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif DİLSİZ,  Kurtköy Bölgesi olarak tabir edilen Yenişehir, Harmandere, Çamlık ve Kurtköy Mahalleleri insan bazlı bir dönüşüm yaşandığını belirtiyor.

Dilsiz, gelen alıcı kitlesinin bölgeyi ikamet amaçlı tercih etmesiyle başlayan süreci şöyle değerlendiriyor. Bölge artık kabuğunu kırmaya başladı öğrenci ve havaalanı personeli bölgesi olarak anılan Kurtköy'ün artık bu kimliğinin değişmeye başladığını ve sürecin daire tiplerine yansıdığını gözlemliyor.


Dilsiz, son dönemlerde artan büyük tip daire talebini ise şöyle değerlendiriyor. Pendik Kurtköy'ün kısa sayılacak bir zaman diliminde  İstanbul 'un önde gelen merkezlerinden biri haline geldiğini, konumu itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle...