30 / 04 / 2024

Kurtköye 320 milyon liralık dev proje

Kurtköye 320 milyon liralık dev proje

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı Kurtköy'de yeni bir projeye başlıyor. 320 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek "360 Kurtköy' projesi 536 daire ve dört villadan oluşuyor.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle toplamda 400 milyon avroluk afet yardımında bulunmasına onay verilmesine karar verildi.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 512 milyon dolarlık afet kredisi!

Dünya Bankası, iklim ve doğal tehlikelere dayanıklı konutlar ile altyapıya erişimi artırmak için Türkiye'ye sağlanacak olan 512,2 milyon dolarlık krediye onay verdi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği! 

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği geldi. İşte kredinin kapsamı...

Dünya Bankası Türkiye'ye 500 milyon dolar fon verecek! Sebebi belli oldu

Dünya Bankası, Türkiye'ye 500 milyon daolar fon ayırıldığını duyurdu. Fonun Türkiye'de çalışmalara destek olacağı açıklandı. Parayı tahsis eden projeye liderlik eden Nadwa Rafeh, "Bozulan ekonomik dengeye katkı sağlamasını umuyoruz" dedi.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Dünya Bankası, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladığını bildirdi.

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 27 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO tarafından Antalya ili, Serik ilçesi, Çandır Mahallesi, 1561 Parsel üzerindeki 69.424,50 metrekare arsa üzerinde konumlanan 42 bin 483 metrekare deponun 9 bin 123 metrekare depolama alanı "TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş."ye 27 milyon TL'ye kiralandı.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 320 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDEVKS22160 ISIN kodlu, 94 gün vadeli, 320 milyon TL tutarında  kira sertifikasının itfası gerçekleşti.

Yeşil Plaza 212 milyon TL'ye Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Zeytinburnu'nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza'nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi. 

Kurtköye 320 milyon liralık dev proje Haberi

Kurtköye 320 milyon liralık dev proje

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı Kurtköy'de yeni bir projeye başlıyor. 320 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilecek "360 Kurtköy'1 projesi 536 daire ve dört villadan meydana geliyor. 


Aydos Ormanına komşu Çamlık bölgesinde inşa edilecek 360 Kurtköy'de özel bir okul ve anaokulu da yer alacak. 


Projede 2.5+Tden 5.5+1'e kadar farklı daire tipleri olduğunu söyleyen Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, fiyatların ise 350 bin iira ila 1 milyon lira arasında değişiklik gösterdiğini ifade etti. 

Hanesel Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Selimoğlu ise "Projemizin üç cephesi de orman manzarasına sahip. Eğimli bir arazi üzerinde kademeli mimarisi ile birbirinin önünü kesmeyen bloklardan oluşan 360 Kurtköy'de insanlar ferah manzaranın keyfini çıkartacak" diye...