06 / 05 / 2024

Kurtuluş Altun gayrimenkul yatırımı açıklaması

Kurtuluş Altun gayrimenkul yatırımı açıklaması

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Belediye bu ilçede 8 gayrimenkul satıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı, Tokat Erbaa'da yer alan sekiz adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Erbaa Kurtuluş'ta yer alıyor. 

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altun tarafından kuruldu.

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahhçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Asilsoy tarafından kuruldu.

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Burhan Altun tarafından kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Gaziantep'te 12.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 54 bin 472 TL bedelle satışa çıkardı.

Kurtuluş Altun gayrimenkul yatırımı açıklaması Haberi

Kurtuluş Altun gayrimenkul yatırımı açıklaması

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Altun, "Dünyanın en değerli ve stratejik toprakları bizim. Zümrüt gibi değerli topraklarımıza karşı dünyanın algısı, kumdan daha ucuz olduğu şeklinde. Böyle bir algı olamaz. Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" diye konuştu.

Gayrimenkul yatırımları ve piyasanın durumuna ilişkin bilgiler aktaran Altun, "Ölü sermayenin geri kazanılması gerekiyor. Ölü sermaye, yatırıma dönüşmeyen gayrimenkul demektir. Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi, ekonomik işleyişe kazandırılması gerekiyor" dedi.

Gayrimenkul sektörünün dünyanın en büyük sektörlerinden biri olduğunu vurgulayan Altun, şöyle konuştu:

"Gayrimenkul sektörü, 228 trilyon dolarlık büyüklüğe sahip. Bu...