18 / 05 / 2024

Kurtuluş Gürdal

Kurtuluş Gürdal

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahhçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Asilsoy tarafından kuruldu.

TMO'dan mercimek, ayçiçek yağı, pirinç ve nohutta inanılmaz fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satılan ürünler yüzde 50 daha ucuza satılıyor! TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal açıkladı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde satışa satılan ürünler kaç TL? İşte TMO 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...  

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürdal Aydemir tarafından kuruldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

Kurtuluş Gürdal Haberi

Kurtuluş Gürdal

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu. 


Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...