04 / 05 / 2024

Kurtuluş Son durak

Kurtuluş Son durak

Yeni mütekabiliyet yasasından sonra, İstanbul’da Araplara konut satma telaşı var. Neredeyse her gün Araplara konut satmak için yeni bir aracı şirket kuruluyor

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Euro'yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

Dolarda sular durulmuyor. Fed’in yaptığı her açıklama sonrası yeni bir rekora koşan doların geleceğini merak eden yatırımcılar için doların güncel durumunu ve analistlerin tahminlerini bir araya getirdik. İşte, bu hafta olan gelişmeler ve güncel dolar kuru…

Ünlü ekonomist rekoru açıkladı! Kaçınılmaz olan geliyor ama herkes bu karara kilitlendi

Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı toplantısı 26 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Karar aynı gün saat 14.00'te Merkez Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Bankanın faiz indirme ısrarıyla patlayan krizde son durak neresi olacak Özgür Demirtaş açıkladı.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Konya Teksas Gazinosu ve opera binası kamulaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki binada kamulaştırma başlatıldı. İki tarihi yapı yıkılmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

Meram Son Durak'ın çehresi teleferikle değişiyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin en önemli dinlenme ve turistik alanı olan Meram Son Durak’ta yapımı devam eden yeraltı otoparkı ve teleferik istasyonu inşaatını inceledi.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Konya Meram'a 640 araçlık otopark!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın yoğun bölgelerinden olan Meram Son Durak’ta zemin ve 3 bodrum kattan oluşan 640 araç kapasiteli yeraltı otoparkı için ihaleye çıkıyor. Otopark, yapılacak teleferik hattının da ilk adımı olacak.

Akıllı teknoloji banyolarda yeni bir trend başlatıyor!

Teknolojinin uğradığı son durak banyolar oldu. Akıllı klozetler, bluetooth bağlantısına sahip olan duş başlıklarıyla en akıllı banyolar hayatımızdaki yerini almaya başladı.

Kütahya'nın ilk güneş santrali 100 milyon TL'ye hayata geçiriliyor!

Türkiye'de şehirler hızla güneş enerjisiyle tanışıyor. Son durak Kütahya oldu. 100 milyona mal olacak dev santral aynı zamanda enerji araştırmalarına üs olacak.

Kurtuluş Son durak Haberi

Kurtuluş Son durak

Yeni mütekabiliyet yasasından sonra, İstanbul’da Araplara konut satma telaşı var. Neredeyse her gün Araplara konut satmak için yeni bir aracı şirket kuruluyor. Turizm şirketleri, dış ticaret şirketleri, tur rehberleri, Arap ülkelerinde çalışmış olanlar, kısacası Araplara konut satışından  pay almak isteyen  herkes sahada…


Araplara İstanbul’dan konut satıyoruz ama İstanbul Araplara hazır mı? Arapları yeterince tanıyor muyuz veya Araplar Türkleri yeterince tanıyor mu? Arapların İstanbul’dan konut alma sevdasının sonu, Laleliye gelen Ruslar gibi olur mu? Ruslar, 1990’lı yıllarda Laleli’ye akın akın geldiler. Bir anda birçok tekstilci zengin oldu.  Ancak sonrasında Laleli de oluşan Pazar değerini koruyamadı. 


İstanbul’dan 5 yıl içerisinde 300 bin Arabın ev aldığını düşünelim. Bir Arap ailesi ortalama 10 kişidir. Bunun anlamı 300 bin Arab’ın İstanbul’dan ev alması ile yılda İstanbul’a...