05 / 05 / 2024

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile İlçesi Kanalizasyon Şebeke inşaatı ihalesinin 20 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörü zam haberi ile çalkalanıyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu?

Bugün inşaat sektörü zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir fiyatları son dakika zam haberi geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento fiyatlarına zam geldi mi? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi 18 Ağustos 2022...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Proptech ile dönüşüyor!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe teknoloji ile yeni iş modellerini kapsayan Proptech trendi hızla yayılıyor. Türkiye'de bu alandaki faaliyetler yayılıyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Karakaya tarafından açıldı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyub Hayri Ekşioğlu ve Şükrü Ümit Yaşık ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2021’e ihracat artışı ile başladı!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ocak 2021 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisi 2021'e sınırlı bir ihracat artışı ile başladı.

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı Haberi

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesinin altyapı sorununu gidermek için Belediyenin Kültür ve Turizm Bakanlığına ve İller Bankasına yaptığı başvurular neticesinde yatırım programına alınmasını sağladıkları Kurucaşile kanalizasyon şebekesi inşaatı ihalesinin İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından 20 Nisan 2015 tarihinde Ankara'da gerçekleştirileceğini açıkladı. 



"KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN 500 BİN TL ÖDENEK AKTARILDI" 

Milletvekili Tunç, kanalizasyon şebekesi inşaatı için Kültür ve Turizm Bakanlığından 500 bin lira başlangıç ödeneği aktarıldığını belirterek, 20 nisanda yapılacak olan ihalenin kesinleşmesinin ardından 15 gün içerisinde müteahhit firrna ile sözleşme imzalanacağını, yer tesliminin ardından da 6 ay içerisinde inşaat çalışmalarının tamamlanacağını söyledi. 



"BARTIN'DA İLÇE VE BELDELERİN TAMAMINDA ALT YAPI YATIRIMLARI SÜRÜYOR" 

Milletvekili Tunç, Bartın'ın türn ilçe ve beldelerinde önemli altyapı yatırımları gerçekleştirmekte olduklarını belirterek, Ulus İlçesi Kanalizasyon inşaatının 30...