09 / 05 / 2024

kuşadası çevre yolu yapım çalışmasında patlama

kuşadası çevre yolu yapım çalışmasında patlama

Edinilen bilgiye göre Kuşadası çevre yolu yapım çalışması sırasında Kuşadası Ticaret Odası binasının hemen yanında yüklenici firma tarafından kontrolsüz şekilde dinamit patlatıldı. Kuşadası Ticaret Odası binasında büyük hasar meydana geldi...

Kuşadası'nda acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Kuşadası ilçesi, Kirazlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Kuşadası Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Kuşadası Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İmar Barışı ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kuşadası Güvercinada'ya görkemli açılış!

Kuşadası Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Güvercinada, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümünde binlerce Kuşadalı'nın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Kuşadası köprülü kavşak projesi tepkiye neden oldu!

Kuşadası'nda Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği noktaya Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak yapılacağının açıklamasının ardından projeye tepki geldi.

Kuşadası Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı, 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yerinin inşaatı ve çevre düzenlemesi sona erdi...

Kuşadası Limanı imar planına mimarlardan sert tepki!

Kuşadası’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yeni liman planının ardından tartışmalar yeniden alevlendi. Acar, yeni plan tadilatının göstermelik olduğunu ve bu göstermelik plan ili yası dışı limanın yasallaştırılmak istendiğini söyledi.

Kuşadası tarihsel doku projesinin ikinci aşaması tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile sürdürülen rölöve ve restorasyon projesinin ikinci aşamasında tarihi çevre değerlendirme çalışmaları tamamlandı.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

kuşadası çevre yolu yapım çalışmasında patlama Haberi

kuşadası çevre yolu yapım çalışmasında patlama


Patlamada yaklaşık 10 kişi yaralanırken, Ticaret Odası binasında büyük hasar meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre Kuşadası çevre yolu yapım çalışması sırasında Kuşadası Ticaret Odası binasının hemen yanında yüklenici firma tarafından kontrolsüz şekilde dinamit patlatıldı. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamanın etkisiyle adeta gökten taş yağarken, geniş bir alana düşen taşlardan yaklaşık 10 kişi yaralandı. Kuşadası Ticaret Odası binasında büyük hasar meydana gelirken, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu binası ile çevredeki çok sayıda ev ve iş yerinin de camları kırıldı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere...