05 / 05 / 2024

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Kuştur Tatil Köyü'nün Holiday Plan Turizm İşletmeleri'ne kiraya verildiği duyuruldu. Şirket'ten KAP'a bildirilen açıklama şöyle:

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu Mikonos'ta ev kiraladı!

2008 yılından beri ilişkileri devam eden Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu, Yunan adası Mikonos'ta tatil yapıyor. Çift, 2 aylığına komşuda ev kiraladı.

Kayseri'deki Kuşçu Tatil Köyü'nda çalışmalar tam gaz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Anı Tur'dan 30. yılına özel tatil kampanyası!

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Kuştur Tatil Köyü kiralanmasıyla ilgili devir işlemleri yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Tatil Köyü kiralanması ile ilgili devir işlemleri yapıldı.

Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosu...

Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketleri...

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü Haberi

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü

"02/09/2014 tarihli Özel durum açıklamamız gereğince ;  Kuştur Tatil Köyü'nün garantili geceleme ile veya tek satıcılık verilerek işletilmesi ya da kiraya verilmesi konusunda görüşmeler yapılmış ve teklifler alınmıştır.


Şirketimiz  Yönetim Kurulu'nun 14/Eylül/2014 tarihli toplantısında,verilen  tekliflerin etraflıca incelenmesi sonucunda; Kuştur Tatil Köyü ve müştemilatının Holiday Plan Turizm İşletmeleri ve Ticaret Anomim Şirketi (Majesty Hotel&Resort)'ne BİRİNCİ YIL  1.202.500 (Birmilyon ikiyüzikibin beşyüz)  USD +KDV ve  925.000(Dokuzyüzyirmibeşbin) EURO + KDV ve  SONRAKİ  6(ALTI) YIL İÇİN; her yıl 50.000 (Elli bin)EURO + KDV arttırılmak suretiyle kiraya verilmesine karar verilmiştir.


Kiracı ile şirketimiz arasında herhangi bir ilişki söz konusu olmayıp kira bedeli pazarlık usulü ile belirlenmiştir.


İş bu karar kapsamında düzenlenecek kira sözleşmesinin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (''SPK'') II.23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar  ve Ayrılma Hakkı...