11 / 05 / 2024

kuşadası zemin kayması

kuşadası zemin kayması

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir arsada yaşanan zemin kaymasına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda kayan evlerin kira destekleri kesildi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan toprak kaymasından dolayı evlerini terk eden apartman sakinlerine verilen kira yardımı kesildi.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası'nda yaşanan zemin kayması meclis gündeminde!

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir arsada yaşanan zemin kaymasına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Davutlar Mahallesi Kalkan Sokak'ta sathi kaplama asfalt dökümü için zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Kuşadası'nda AVM inşaatı toprak kaymasına yol açtı!

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

Kuşadası'nda heyelan sonucu yıkılan evlerde hata inşaat firmasında mı?

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle haksız yere suçlandıklarını söyleyen inşaat firması yetkilisi Şerif Keresteci, "Belediye ihmalin sorumluluğunu yükleyerek bizi günah keçisi ilan etti" dedi

Kuşadası'nda heyelan nedeniyle 3 sitedeki 63 daire mühürlendi!

Kuşadası' nda, toprak kayması nedeniyle 3 sitedeki 63 daire mühürlenirken 223 kişi tahliye edildi. Antalya' da ise sağanak ve dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı..

Kuşadası'nda 114 konut tahliye edildi!

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde fore kazık çalışması yapılan bir inşaattan kaynaklandığı sanılan zemin hareketliliği nedeniyle, riskli bulunan üç sitedeki 63'ü aktif kullanılan toplam 114 konut tahliye edildi.

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuşadası’nda toprak kayması yaşandı!

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle bazı apartmanlarda hasar oluştu, bölgedeki bir cami hizmete kapatıldı. Apartmanların iç ve dış kısımlarında büyük çatlaklara neden olan kayma sonrasında bölgeye gelen AFAD ekipleri inceleme yaptı.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

kuşadası zemin kayması Haberi

kuşadası zemin kayması


MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir arsada yaşanan zemin kaymasına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Depboylu önergesinde, Aydın Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi'ndeki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün sitelerinin 16 Eylül 2014 tarihinden bu yana geçen 2 yıldan fazla sürede hemen alt taraflarında yapılan inşaat çalışması sebebiyle oluşan zemin kaymasından dolayı yaşanan mağduriyetler hakkında 4 soru sordu.


Depboylu'nun soruları


1. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kasım 2014'te tehlike arz etmesi sebebiyle evleri boşaltılan mağdur ailelerin evleri için yapılması planlanan bir proje var mıdır?


2. Kaymaya sebep olan 23.05.2014 tarihli proje kimler tarafından onaylanmıştır?


3. Site sakinleri tarafından ilgililer hakkında 02.12.2014 günü "Kasten bina çökmesine, toprak kaymasına neden...