05 / 05 / 2024

kuşcağız aile merkezi adres

kuşcağız aile merkezi adres

Büyükşehir Belediyesi’nce Keçiören Kuşcağız’da yapımı gerçekleştirilen Merkez'de, çocuk kulübü, gençlik merkezi, hanımlar lokali, yaşlılar lokali ve engelliler lokali hizmet verecek. Peki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi 'nde neler var?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Aile Destek ödemeleri bitecek mi?

Türkiye'de aile destek ödemelerinden faydalanan çok sayıda vatandaş var. Bu vatandaşlarımız aile destek ödemelerinin bitip bitmeyeceğini merak ediyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Milyonlarca vatandaşımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler sayesinde destek alıyor. Bu nedenle, vatandaşlarımız bakanlık tarafından ne zaman ödeme yapılacağını merak ediyor. Son zamanlarda gelen bir haber ise vatandaşlarımızı sevindirecek nitelikte.

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

Gayrimenkul paylaşımı sorunlarında arabulucu çözümü!

Gayrimenkul paylaşımında ve miras davalarında birçok problem yaşanıyor. Bu problemler ‘arabulucular’ seçeneğiyle dargınlık, kırgınlık olmadan hızlıca çözülebiliyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Binalarda blok temsilcisi nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada blok temsilciliği için kat maliki olmayan eşin yerine seçilme hakkımız, aile konutu şerhi olmak şartıyla mı yoksa Medeni Kanun’un biz kadınlara verdiği haklarla mı mümkün?' sorusunu cevapladı.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Milyoner hesaplarına yüzde 1.5 vergi önerisi!

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, milyonerlerin hesaplarından kesilecek yüzde 1.5 servet vergisi ile milyonlarca vatandaşın derdinin hızlıca çözüleceğini vurguladı. Kozanoğlu, “Geniş servet vergisi yürürlüğe girdiğinde bu ödeme mahsup edilir” dedi.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

kuşcağız aile merkezi adres Haberi

kuşcağız aile merkezi adres


Ankara Büyükşehir Belediyesi, yoğun ilgi gören aile yaşam merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Yılın ilk aylarında hizmete açılan Kazan Aile Yaşam Merkezi’nin ardından, 7 farklı ilçede hizmet veren merkezlere yarından itibaren Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi de ekleniyor.


Belediyeciliğin alt ve üst yapı hizmetleri ile sınırlı olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal projeler ile desteklenmeyen toplumda huzurlu bir ortam olamayacağını kaydetti.


20 yıldır yürüttükleri sosyal politikalar ile sadece Türkiye’ye değil dünyaya da örnek olduklarını vurgulayan Başkan Gökçek, 164 proje arasında ise aileyi tüm bireyleri ile kucaklayan yaşam merkezlerine ayrı bir önem verdiklerine dikkat çekti.


Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde neler var?


Akyurt, Araplar, Çubuk, Planet, Sincan, Pursaklar ve son olarak Kazan’da hizmete açılan aile yaşam merkezlerinin her gün yüzlerce üye ile dolup taştığına...