03 / 05 / 2024

kuşcağız nikah sarayı

kuşcağız nikah sarayı

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

1934 yılında Yıldız Sarayı için son hazırlıklar yapılmış!

1934 yılının eylül ayında Yıldız Sarayı'nın son hazırlıkları yapılıp eylül ayına kadar açılması planlanmış.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

kuşcağız nikah sarayı Haberi

kuşcağız nikah sarayı

Keçiören’de ortak bir geleceğe “Evet” diyerek imza atan genç çiftler için yeni bir nikah sarayı inşa ediliyor. Nikah sarayının temelini atan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bol bol evetl’erin çıktığı bir tesis olacak. Bu tesiste hayır yok, çünkü herkes evlenmek için gelmiş olacak. Milletimiz de inşallah evet diyerek 16 Nisan’da Türkiye’nin önünü açacak” dedi.

Kuşcağız Mahallesi’nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Mustafa Ak’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın, STK temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YENİ KEÇİÖREN DOĞUYOR

Törendeki hitabına “Güzel bir işe ‘Bismillah’ diyerek evet diyoruz” sözleriyle başlayan Mustafa Ak, 4 bin 700 metrekarelik alana inşa edilecek tesisin içerisinde 500’er...