29 / 04 / 2024

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi'nde Toya Plaza'da kuruldu.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 950 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Tepe tarafından kuruldu.

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi açıldı!

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi, 3 milyon TL sermaye ile 13 Kasım'da İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde açıldı.

Gündoğumu Mühendislik Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğumu Mühendislik Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ulvi Karakaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak' ta kuruldu.

Elzayim Humüs Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elzayim Humüs Turizm Ticaret Limited Şirketi, Rakan Ghannom tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Mehmet Lütfü Sokak Karadeniz Apartmanı'nda kuruldu.

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kaleli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Azmi Dikici tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Güngören, Akıncılar Mahallesi, Namık Kemal Sokak'ta kuruldu.

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Topuz ve Ferhat Görgün ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi
Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 



Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için...