02 / 05 / 2024

Kuştur Turizm

Kuştur Turizm

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekin ve Şerife Kılıç ortaklığında kuruldu.

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Tamer tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Gül tarafından kuruldu.

Mimaritur Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Tur Limited Şirketi kuruldu!

Mimaritur Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Tur Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Sökmek tarafından kuruldu.

Kuştur Turizm Haberi

Kuştur Turizm
Kuştur Kuşadası Turizm tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, Kuştur Mevkiinde bulunan , Tapuda 24MIVD Pafta ,456 ada ve 20 parsele kayıtlı,  Şirketimiza ait  taşınmaz da Koruma amaçlı imar planı gereğince, İmar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırılmıştır. Miktar düzeltmesi sonucu taşınmasın yüzölçümü 112.873,27 m2 olmuştur.


Tapu senedi için