03 / 05 / 2024

kütahya deprem 22 eylül 2015

kütahya deprem 22 eylül 2015

Kütahya'nın Simav ilçesinde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutları 22 Kasım 2021 tarihinde satışa çıkarıyor...

Kütahya Belediyesi'nden 22.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Bölcek ve Siner Mahallelerinde yer alan 2 arsayı toplam 22 milyon 750 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

Deprem sonrası Kütahya'da 15 bina hasar aldı!

Kütahya'da dün meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 15 binada hasar tespit edildi. 

TOKİ Kütahya Şaphane AGG başvuru!

TOKİ Kütahya Şaphane AGG başvuru günü bugünden itibaren başlıyor. 26 adet 75,10 metrekare 2+1 nitelikli dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 113.467,22 TL'den başlıyor.

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Simav'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler sürüyor. 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ziyarette bulundu.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Kütahya'ya yeni atık su tesisi geliyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro'ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti. Tesis, 22 milyon Euro'ya mal olacak.

Kütahya'ya 22 milyon avroluk yeni arıtma tesisi!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı konuşmada, "22 milyon avroya mal olacak yeni atık su arıtma tesisimizle birlikte şehrimize, karşı sorumluluğumuzu geleceğe yönelik olarak yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olacağız" dedi.

Kütahya'ya 22 milyon Euroluk yeni arıtma tesisi yapılacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro’ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti.

Kütahya'da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Kütahya'nın Simav ilçesinde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

kütahya deprem 22 eylül 2015 Haberi

kütahya deprem 22 eylül 2015

Kütahya'nın Simav ilçesinde, saat 09.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Deprem 7,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Simav ve çevresindeki yerleşim birimlerinin yanı sıra, Kütahya il merkezinde de hissedilen depremin herhangi bir can veya mal kaybına yol açmadığı...