01 / 05 / 2024

Kütahya Hisarcık

Kütahya Hisarcık

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu caddeleri birbirine bağlayan merdivenlerin üzerindeki hasarlı çatılar belediye tarafından yenileniyor.

Kütahya Hisarcık'ta hasarlı çatılar yenileniyor!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu caddeleri birbirine bağlayan merdivenlerin üzerindeki hasarlı çatılar belediye tarafından yenileniyor.

Kütahya'da 13 köyün içme suyuna 'içilemez' raporu!

Hisarcık ilçesinde, 13 köyün içme suyu şebekelerinde yüksek oranda ağır metal tespit edildi. Söz konusu köylerde şebekelerden içme suyu kullanımı yasaklandı ve yeni su kaynağı bulunması için çalışmalara başlandı

Hisarcık'ta sürdürülebilir termal turizm projesi onaylandı!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin ortak olarak hazırladığı “Hisarcık' ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.

Kütahya Hisarcık'ta yol trafiğe kapatıldı!

Kütahya Hisarcık 'ta yol trafiğe kapatıldı. Kütahya'nın Hisarcık ilçesi sanayi sitesinde tehlike arz eden yaya yolu belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğünün talebine istinaden trafiğe kapatıldı.

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çevre Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 25 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Hisarcık Merkez Cami açıldı!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Merkez Çarşı Camiinde hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının tamamlanarak caminin ibadete hazır hale getirildiği bildirildi.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kütahya Hisarcık'taki metruk binalar yıkılıyor!

Hisarcık Belediyesi tarafından halkın sağlığını ve güvenliğini tehdit eden, görüntü kirliliği oluşturan, atıl ve metruk halde bulunan binaların yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

TOKİ Kütahya Hisarcık'ta 3. etap için anket yapılıyor!

Hisarcık Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi İşbirliği ile yapılacak olan 3. etap konutlar için anket formu alımına başlandığı bildirildi.

Kütahya Bor Tuzu Ocağı projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi'nde bulunan Bor Tuzu Ocağı İşletme İzin Alanının Genişletilmesi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Kütahya Hisarcık Haberi

Kütahya Hisarcık

Edinilen bilgiye göre, Fen İşleri ekipleri tarafından kış aylarındaki yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu hasar gören Cumhuriyet Meydanından Çimenlik Caddesine inen ve uzun basamakların bulunduğu merpenlerin çatısında yenileme çalışmaları devam ederken, Güner Önce Caddesinden Çimenlik Caddesine inen merpenlerin üzerindeki çatının yenileme çalışmaları tamamlandı. Yetkililer, yeni çatılarda ağır kış şartlarına dayanıklı demir ve kalın sac kullanıldığını ifade...