26 / 07 / 2024

Kütahya Modern ulaşım

Kütahya Modern ulaşım

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesini oy birliği ile güncellediğini duyurdu. 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak tarifeye göre tam biniş ücreti 17,5 Türk Lirası oldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kütahya Modern ulaşım Haberi

Kütahya Modern ulaşım

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen proje ve toplam 200 konuttan oluşan 'Kütahya Modern-1 projesinde kısa sürede dairelerin satışı yapıldı. Kütahya Modern -1 projesinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İZKA Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri, projenin yer aldığı bölgenin üniversiteye ve ana ulaşım akslarına yakın olduğunu söyledi. Kütahya Modern 1'inci etap projesinin teslimatlarının ekim sonu itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı projede daire fiyatları ise 165 bin TL'den başlıyor. 


Türkiye Gazetesi



Telefon: 0 312 442 62 33

Web:...