18 / 05 / 2024

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri inşa edilecek!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Kütahya'da 2. OSB inşaatı 2017'de başlayacak!

Kütahya Orta ve Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ORKÜSAN) Başkanı Oğuz Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi aktarmak ve taleplerini iletmek üzere Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Kütahya'da kömür ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Eris Maden Endüstri San. ve Tic. A.Ş tarafından Kütahya İli, Tavşanlı İlçesinde komür ocağı kapasite artışı için 21 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

Kütahya'da elektrik üretim tesisi projesi için toplantı düzenlenecek!

Kümaş Manyezit San. A.Ş. tarafından Kütahya İli Merkez İlçesi, Çatalca Mahallesi'nde Manyezit zenginleştirme tesisi kapasite artışı ve fused manyezit ve elektrik üretim tesisi projesi için toplantı düzenlenecek...

TOKİ Kütahya kentsel dönüşüm evleri teslimleri yapıldı!

Osmangazi Mahallesinde kentsel dönüşüm yapılan vatandaşlarımızın kamulaştırma sonrasında mağdur olmamaları için Kütahya Belediyesi'nin TOKİ’den almış olduğu dairelerden isteyen vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda anahtar teslim töreni yapıldı

Kütahya Seramik, Cersaie'de yeni koleksiyonlarını sergiledi!

Dünya seramik pazarında yenilikleri, benzersiz tasarımları ve ödülleriyle tanınan NG Kütahya Seramik’in yepyeni koleksiyon ve serileri, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Kütahya'da Plakrom'a ait krom maden ruhsatı 3 milyon 844 bin TL!

Kütahya Tavşanlı'da Plakrom'a ait krom maden ruhsatı 3 milyon 844 bin 612 TL'ye satılıyor...

Kütahya Seramik, dış cephe kaplama sistemlerinde fark yaratıyor!

Mimari projelerdeki sonuç odaklı yaklaşımı ve hızlı tedarik sistemi ile birçok firmanın çözüm ortağı olan Kütahya Seramik, teknik özellikli ürünleriyle dış cephe kaplama sistemlerinde de fark yaratıyor

Kütahya Porselen Osmanlı serisi'ni tanıttı!

NG Kütahya Porselen, Osmanlı motiflerini taşıyan özel kahve fincanlarıyla saraylara layık bir kahve keyfi yaşatıyor. Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli tarafından tasarlanan fincanlar, saray zarafetini evlere geti

TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi'nde teslimler yarın sona eriyor!

TOKİ'nin Kütahya İnköy Mahallesi'nde inşa ettirdiği 576 konutun teslimleri yarın sona eriyor...

Kütahya Seramik, İtalya'daki Cersaie Fuarı’na katılacak!

Dünya seramik pazarında yenilikleri, benzersiz tasarımları ve ödülleriyle tanınan Kütahya Seramik, her yıl olduğu gibi bu yıl da yepyeni koleksiyon ve serileriyle, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda yerini alıyor

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi ihalesi Haberi

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 iş yeri için yapım işi ihale ediliyor. Keşif bedeli 66 milyon 800 bin TL olarak belirlenen iş yeri yapım ihalesi 30 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1-İdarenin Adresi: Meydan Mah. Yasemin Sk. Alp Apartmanı No:18 A/1 Merkez / KÜTAHYA
2- İhale konusu...