02 / 05 / 2024

Kütahya projeleri

Kütahya projeleri

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya'nın çehresi değişiyor!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek...

Kütahya'da yeni bir arıtma tesisi kurulacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kente dev bir arıtma tesisi kurulacağını kaydetti. Başkan Saraçoğlu, tesisle ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar ile bir araya geldi.

Kütahya'da 5 yıldızlı termal otel yapılacak!

Kütahya Belediyesi, 50 derecelik termal suyu şehir merkezine getirdi. Kütahya'nın cazibe alanı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Saraçoğlu yatırımcıları davet etti.

Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Kütahya Belediyesi ile kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ÇED raporunun onaylanmasıyla ilgili "Putin'in gelmesiyle ilgisi yok. Biz zaten üzerinde çalışmıştık. Putin' in geldiği güne denk geldi" dedi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm zamanı!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümle ilgili her geçen gün yeni bir protokol imzalandığını belirterek, "Bu, kentsel dönüşümün her geçen gün artığını, geliştiğini ve daha iyi anlaşıldığı gösteriyor" dedi.

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak!

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak. Kütahya Cumhuriyet Baş savcısı Atilla Aslan Kütahya'ya yeni Adalet Sarayından sonra yeni cezaevinin de verinin belirlenmesine yönelik çalışmaların tamamlandığı müjdesini verdi.

Nafi Güral: Kütahya çekim merkezi olabilir!

Dünya gazetesinin, kent sorunlarının tartışıldığı, kentlerdeki gelişme ve eğilimlerin, yatırım gündeminin ele alındığı “ Üreten Kentler Anlatıyor ” dizisi kapsamındaki toplantıların sonuncusu Kütahya ’da gerçekleşti.

İkitaş Kanyonu projesi 549 bin TL'ye mal olacak!

Kütahya'nın Emet Kaymakamlığı tarafından projesi çizilen ve tamamlandığında yılda onbinlerce turistin ziyaret etmesi beklenen 'İkitaş Kanyonu' projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı

Kütahya'da yangın çıktı!

Kütahya'da yangın çıktı. Kütahya' da, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescillen bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince 1 saat süren çalışma sonucu söndürüldü.

Nuran Altunseven projelerini tanıttı!

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven, Kütahya'yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için yola çıktıklarını söyledi. Altunseven, düzenlediği basın toplantısında, seçilmesi halinde uygulamaya koyacağı projeleri tanıttı.

Kütahya'da gayzerler yeryüzüne çıktı!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gündoğdu: 'Simav'da 19 Mayıs 2011 tarihinde ve sonrasında yaşanan depremlere bağlı olarak yeraltında su basıncı arttı' dedi...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Kütahya'daki 1.500 yıllık tarihi kale restore edilecek!

Kütahya'da Bizanslılar tarafından yaptırılan, Selçuklular, Germiyanoğulları ve Osmanlılar döneminde de kullanılan tarihi kale restore edilecek. Saraçoğlu, Kütahya Kalesi'nin restorasyonunun belediyenin vizyon projeleri arasında yer aldığını söyledi.

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi yarın!

TOKİ Kütahya'da eğitim binaları, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon ve spor salonunun ihalesi yarın saat 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu, pansiyon ve eğitim binaları ihalesi!

TOKİ Kütahya'da eğitim binaları, 2 adet öğrenci pansiyonu ve 1 adet spor salonunun ihalesi 30 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor...

Kütahya projeleri Haberi

Kütahya projeleri

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, ’geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.


Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere gerçekleştirdiği destek faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu. Ayrıca, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’ndan, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.


Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Türkiye’miz, sıkıntılı bir dönem yaşadı. Cumhurbaşkanımız, siyasilerimiz ve halkımızın milli iradeye sahip çıkması, darbe eylemini önledi. Kamu düzenimizde ve diğer yerlerimizde aksayan bir yön yok. Ticarette de normal hayata dönmeliyiz. İnsanlarımızın aynı ortak platformlarda buluşmaları bizleri sevindirdi. Bu yaşananlardan...