18 / 05 / 2024

Kütahya Simav Sığınma Evinde son durum

Kütahya Simav Sığınma Evinde son durum

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından mali destek gören ve Simav Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Simav Belediyesi'ne Sığının" adlı proje tamamlandı.

Kütahya’da 100 sözleşmeli personel alınıyor! Başvurmak için geç kalmayın! Bu son fırsatınız olabilir!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

TOKİ Kütahya Simav’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Kütahya Simav 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Simav’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Simav’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Simav sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi! Simav kura sonuçları 23.06.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi...

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 315 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Simav kura sonuçları listesi öğrenme...

TOKİ Kütahya Simav 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Kütahya Simav 100 bin konut projesinde yer alan 255 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

Kütahya Simav Sığınma Evinde son durum Haberi

Kütahya Simav Sığınma Evinde son durum

SİMAV Belediyesi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından mali destek gören "Simav Belediyesi'ne Sığının" adlı proje tamamlandı. Simavlı hayırseverlerden merhum Hacı Nadir Erbil'in sağlığında kadınlara yönelik sığınma evi yapılması şartıyla Dr. Rıza Özdemir döneminde belediyeye bağışladığı binanın hem depreme dayanıklı hale getirilmesi hem de kadın sığınma evi olarak hizmete sunulması için hazırlanan proje, eski başkan Kasım Karahan döneminde Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilmişti. 


HER ŞEY HAZIR 

Devlette hizmette devamlılık esastır ilkesi çerçevesinde adı geçen Orman İşletme Müdürlüğü karşısındaki binanın tamamlanarak iç mefruşatının da döşendiğini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Özkan, binanın Kadın Sığınma Evi olarak Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından işletilip sıcak bir yuvaya ihtiyacı olan 30 dolayındaki vatandaşa hizmet vermesini planladıklarını, sığınmaya muhtaç kadınlara güven...