30 / 04 / 2024

kütahya termal tesis yatırımı

kütahya termal tesis yatırımı

Bursalı 4 sanayici, Kütahya- Tavşanlı Yolu üzerindeki Yoncalı Turizm Bölgesi'nde bulunan 6 bin dönümlük alan üzerine, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, devremülk ve butik otel inşa edilecek..

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis!

Bursa’nın şifalı suları, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizme kazandırılacak. Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis inşa edilecek.

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

kütahya termal tesis yatırımı Haberi

kütahya termal tesis yatırımı

BURSALI 4 sanayici, Kütahya'ya yaklaşık 100 milyon dolarlık termal tesis yatırımı yapıyor. Kütahya- Tavşanlı Yolu üzerindeki Yoncalı Turizm Bölgesi'nde bulunan 6 bin dönümlük alan üzerine, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, devremülk ve butik otel inşa edilecek. 


Tesislerin 2015 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Tesisin yatırımcılarından işadamı Fuat Bursalı, Yoncalı Bölgesi'nin Başbakan tarafından özel turizm bölgesi ilan edildiğini belirtti. Bursalı "Yatırım yapmak bize mantıklı geldi, valilik ve belediyede destek verdi. 


Orada bir turizm bölgesi oluşturuldu. İnşaatımız devam ediyor ve 2015 yılının 6'ncı ayında inşaatı bitirmeyi planlıyoruz. Bölgede spa, hamam, sosyal tesislerin yanı sıra devremülk ve 32 odalı butik otelimiz de olacak" diye konuştu. 


Hastalıklara iyi geliyor


Yoncalı'ya karayolu ile ulaşımın yanı sıra havaalamna da yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunduğunu ifade eden Bursalı, termal suyun sedef...