12 / 05 / 2024

Kütahya yol çökmesi

Kütahya yol çökmesi

AFAD ekipleri, Kütahya'nın Günlüce köyünde hasar gören evlerde inceleme yaptı. Evlerinin yıkılma korkusu yaşayan bazı köylüler yakınlarına taşındı.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya Hisarcıklı arazileri kamulaştırılıyor!

Karayolları14. Bölge Müdürlüğü Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları esnasında arazileri istimlak edilen Hisarcıklı arazi sahipleriyle pazarlık görüşmelerine başladı.

Kütahya Göbel'in yol sorunu çözülecek!

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve Kaplıca yolunun sıcak asfalt olacağını ve yolu 7 Metre genişliğinde yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını söyledi.

Kütahya-Gediz-Uşak Karayolu'nun son kısım bölünmüş yol inşaatı başladı!

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun 79 kilometrelik son kısmının bölünmüş yol inşaatı törenle başlatıldı. Gediz İlçesine bağlı Abide Köyünde yol yapım çalışmaları için kurulan inşaat şantiyesinde tören düzenlendi.

Kütahya Hisarcık'ta yol trafiğe kapatıldı!

Kütahya Hisarcık 'ta yol trafiğe kapatıldı. Kütahya'nın Hisarcık ilçesi sanayi sitesinde tehlike arz eden yaya yolu belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğünün talebine istinaden trafiğe kapatıldı.

NG Kütahya Seramik 2015 yol haritasını hazırladı!

NG Kütahya Seramik “Yükselen Değerler” toplantısı kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayi ve iş ortaklarıyla bir araya geldi

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

Kütahya yol çökmesi Haberi

Kütahya yol çökmesi

Kütahya'nın Emet- Tavşanlı güzergahında geçen yıl yapımı tamamlanarak hizmete açılan 45 kilometrelik yolun 8'nci kilometresi çöktü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, trafiğe kapatılan yolun her hafta farklı noktalarda çökmeler meydana geldi. Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak ve Ulaştırma Bakanlığı Daire Başkanlığı görevlileri yolda incelemeler yaptı.

Emet ilçesine bağlı 1070 nüfus ve 300 haneli Günlüce köyünde 12 evde büyük çatlaklar oluştu. AFAD Kütahya ekipleri çökmelerin oluştuğu yolda ve köy evlerinde incelemelerde bulundu.

Evlerinde hasar meydana gelen vatandaşlardan birçoğu yıkılma korkusuyla yakınlarının evlerine taşındı. Köyde oturan Nazife Çalışkan (81), yolun güzergahının değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Aşağıya yol yaptılar oda göçtü. Her yerler çöktü arabalar geçmiyor artık. Yol yapıldıktan sonra göçmeye başladı. Çok oydular altını, buradan oraya toprak yığdılar. Evlerinde hasar olanlardan bazıları taşındı....