03 / 05 / 2024

kütahyada kaç büyüklüğünde deprem oldu

kütahyada kaç büyüklüğünde deprem oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

İzmir'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Uzmanlar uyardı: Hazırlık yapılmalı! 

30 Ekim 2020'deki depremle sarsılan ve deprem riski yüksek bölgede yer alan İzmir için de uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor. İzmir'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Uzmanlar uyardı: Hazırlık yapılmalı! 

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

kütahyada kaç büyüklüğünde deprem oldu Haberi

kütahyada kaç büyüklüğünde deprem oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde, saat 09.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Deprem 7,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Simav ve çevresindeki yerleşim birimlerinin yanı sıra, Kütahya il merkezinde de hissedilen depremin herhangi bir can veya mal kaybına yol açmadığı...