28 / 07 / 2024

kutlu gemi inşaa inşaat sanayi ticaret limited şirketi

kutlu gemi inşaa inşaat sanayi ticaret limited şirketi

Kutlu Gemi İnşaa İnşaat Metal Elektrik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi , 10 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ersin Yıldırım tarafından kuruldu...

Demir ihracatı yükseldi! 1 ton inşaat demiri 25 bin 500 TL oldu! Güncel inşaat demir fiyatları!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan ayında inşat demiri  ihracatı yıllık bazda yüzde 18 arttı. İstanbul 1 ton inşaa demiri fiyatı 25 bin 500 TL oldu. İşte güncel inşaa demiri fiyatları...

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Bozan tarafından kuruldu.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aslan tarafından kuruldu.

Kutlu Mesken İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutlu Mesken İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Kaya tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yıldız tarafından kuruldu.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

kutlu gemi inşaa inşaat sanayi ticaret limited şirketi Haberi

kutlu gemi inşaa inşaat sanayi ticaret limited şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü gemi inşaa, tamir, bakım, onarım işleri yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Çınar Sokak NO: 2 Kat: 4 Daire: 34 adresinde faaliyete geçirildi. 10 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ersin Yıldırım tarafından...