24 / 07 / 2024

Kuva-yi Milliye Meydanı nerede

Kuva-yi Milliye Meydanı nerede

Fatih Belediyesi çalışmalarını dört mevsim aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen Fatihlilere bir meydan daha kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kuva-yi Milliye Meydanı’nı vatandaşların hizmetine sundu.

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda altın ile birlikte en dip seviyelere kadar düşmüştü. Bugün doların gevşemesiyle altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ile gümüş te yükselirken güne 12 TL sınırında başladı. Son dakika gümüş fiyatı 12 TL'yi geçerek resmen fırladı. 

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Konya'daki Kuva-yı Milliye Karargâhı olan konakta çökme tehlikesi!

1919'da Anadolu’nun birçok beldesine kurulan Kuva-yı Milliye karargâhlarından birisi olan Konya’nın Beyşehir ilçesindeki karargâh çökme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Şeyh Sadi Tekkesi Kuva-i Milliye Ruhu Külliyesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi’nin açılışı yapıldı.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Gaziantep'teki yeni meydanının ismi “Milli İrade Meydanı” oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Gaziantep Çınarlı Meydanı hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği “Çınarlı Meydanı” hizmete girdi.

Gaziantep Çınarlı Meydanı inşaatında sona gelindi!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydan çalışmasında sona geldi. Büyükşehir Belediyesi, AVM’nin yerine inşa ettiği ve 'Çınarlı' adı verdiği meydanı yaklaşık bir ay içerisinde halkın hizmetine sunacak.

Gülaylar Group Meydan AVM’yi 90 milyon TL'lik yatırımla yeniliyor!

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Meydan AVM'nin 90 milyon liralık yatırımla yenilenmesini ele aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Akagündüz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Ok Meydanı Caddesi'nde kuruldu.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Kuva-yi Milliye Meydanı nerede Haberi

Kuva-yi Milliye Meydanı nerede


Kocamustafapaşa Mahallesi Kuva-yi Milliye Caddesi üzerinde yer alan metruk yapıların kaldırılmasıyla elde edilen alanda, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2014 yılının aralık ayı sonunda başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tamamlanarak bölgeye estetik ve şirin yeni bir meydan alanı daha kazandırıldı. 200 metrekarelik alan, oturma ve dinlenme alanları, kaskatlı mermer süs havuzu ve yeşil alanlar ile yepyeni bir çehreye kavuştu.



Fatih...