25 / 05 / 2024

Kuvars ocağı halk toplantısı ne zaman

Kuvars ocağı halk toplantısı ne zaman

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Bursa İnegöl'de kalker ocağı ve kırma tesisi kurulacak!

Bayraktaroğlu İnş. tarafından Bursa'nın İnegöl İlçesinde, kalker ocağı ve kırma-eleme tesisi projesinin yapılması planlanmakta. Projenin, halkın katılım toplantısı 21 Haziran saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Sahada Demir Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez ve Bayramiç İlçeleri'nde yapılması planlanan Demir Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Merkez Kuvars Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez İlçesi'nde yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale'de yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:30'da gerçekleşecek. Toplantı Serçiler Köyü Kahvesi'nde yapılacak.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Kars Pomza Taşı Ocağı projesinin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Mehmet Barut tarafından Kars ilinin Merkez ilçesine bağlı Mescitli köyünde Pomza Taşı Ocağı projesinin yapımı için 3 Mart günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Mescitli Köyü Taziye Evi'nde gerçekleşecek.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Bitlis Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi toplantısı 27 Temmuz'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi'nde Al Madencilik Barit Plastik San. Tic. ve A.Ş tarafından gerçekleştirilen 31135 Ruhsat Numaralı 4.Grup Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi" ile ilgili olarak halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'de kömür ocağı kapasite artışı halk toplantısı 30 Temmuz'da!

Polyaz Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş tarafından İzmir Kınık'ta kömür ocağı kapasite artışı için 30 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş'ta Kalker Ocağı Tesisi halk toplantısı 29 Temmuz'da!

LİMAS Hazır Beton San. ve Tic. A.Ş. tarafından Kahramanmaraş Türkoğlu'nda Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi için 29 Temmuz'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Konya'da Kalker Ocağı Kapasite Artırımı halk toplantısı 25 Haziran'da!

Kocaerler Hafriyat Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya'da Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı için 25 Haziran saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kuvars ocağı halk toplantısı ne zaman Haberi

Kuvars ocağı halk toplantısı ne zaman

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Aydın İli, Söke ilçesi, Yeşilköy Köyü (S-.40918) Mevkii’nde "S:40918 NO’LU FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI KAPASİTE ARTIŞI VE KIRMA-ELEME TESİSİ” projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ‘Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Yeşilköy Köyü, Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Yeşilköy Köyü, Söke/AYDIN


Toplantı Tarihi: 29.04.2015


Toplantı Saati: 11:00


Proje Sahibi: Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic....