27 / 08 / 2024

Kuveytte çalışan inşaat işçileri koronavirüs

Kuveytte çalışan inşaat işçileri koronavirüs

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilip karantinaya alınmayan işçilerde koronavirüs çıktı! 

Kuveyt’in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara’da karantinaya alınacakları söylenen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirildi. 230 kişiden 7 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

Sultanbeyli'de inşaat işçisi göçük altında kaldı!

Sultanbeyli'de bir inşaatta çalışan inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şehmus Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Kuveytte çalışan inşaat işçileri koronavirüs Haberi

Kuveytte çalışan inşaat işçileri koronavirüs

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirilmiş, kendi imkanlarıyla memleketlerine gönderilmişti. 

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; 230 kişiden Antalya ve Sivas'a giden 7 kişinin koronavirüs testinin pozitif olduğu öğrenilmişti. Rize'ye giden işçilerden birinde de COVID-19'a rastlandığı öğrenildi. 

Kuveyt’ten döndükten sonra kendi imkanlarıyla yaşadıkları şehirlere giden işçilerde koronavirüsü vakaları görülüyor.

Antalya ve Sivas’tan sonra Rize’ye giden bir işçinin de koronavirüs testi pozitif çıktı.

VALİ ÇEBER AÇIKLADI

Rize Valisi Kemal Çeber, şehirde alınan koronavirüsü tedbirleri ve vakalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çay toplamak için kente gelen vatandaşlardan 6 bin 420 tanesine test yapıldığına dikkat çeken Vali Çeber, “Bir vakamız çıktı. O da Rize’den değil. Kuveyt’ten ilimize...