29 / 04 / 2024

Kuyubaşı TOKİ altyapı sorunu çözülecek mi

Kuyubaşı TOKİ altyapı sorunu çözülecek mi

Mücavir alanın dışında olmasına rağmen önceki yıllarda yaşadığı su sorunu çözen Batman Belediyesi, şimdi de kanalizasyon şebekesini tümden değiştiren bir projeyi hayata geçirerek Kuyubaşaşı TOKİ'nin alt yapı sorunlarına nihai çözüm getiriyor.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

Batman'da alt yapı sorunu çözülüyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

TOKİ Niğde altyapı ve rekreasyon alanları ihalesi bugün!

TOKİ Niğde, Merkez, Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanları yapım inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Niğde altyapı ihalesi 25 Temmuz da!

Niğde Merkez Efendibey Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığınca inşaatı gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanlarının ihalesi 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştiriliyor.

Batman Kuyubaşı TOKİ'ye 400 ek konut yapılacak!

Kuyubaşı TOKİ Emekliler Derneği’ne ilave edilen 400 konutun yapımı sürüyor.Hüseyin Ekmen, petrol kuyu sahalarına komşu olan 400 ek konutun yapımında herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Niğde Efendibey TOKİ projesinin altyapı işlerini Komel Enerji yapacak!

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak.

Batman Kuyubaşı TOKİ 2. Etap başvuru dönemi başladı!

Batman Kuyubaşı TOKİ 2. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 1 adet konutun açık satış usulüyle satışa sunulduğu projede 643 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları sona erdi!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları sona erdi. TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 572 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Toplamda 2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmaları başladı!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyon metrekare alanda, 19 farklı sektörde faaliyet gösteren, Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temel atma töreninin yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.

Batman Kuyubaşı TOKİ taksitleri!

Batman Kuyubaşı TOKİ taksitleri 572 TL'den başlıyor. Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor.

Kuyubaşı TOKİ altyapı sorunu çözülecek mi Haberi

Kuyubaşı TOKİ altyapı sorunu çözülecek mi



Mücavir alanın dışında olmasına rağmen önceki yıllarda yaşadığı su sorunu çözen Batman Belediyesi, şimdi de kanalizasyon  şebekesini tümden değiştiren bir projeyi hayata geçirerek Kuyubaşaşı TOKİ'nin alt yapı sorunlarına nihai çözüm getiriyor. 


Kurulduğu günden bu yana alt yapı sorunlarıyla boğuşan Kuyubaşı TOKİ'de alt yapı sorunları Batman Belediyesi'nin hayata geçirdiği yeni projesi ile çözülüyor. Batman'da yaşanan sel felaketi sonrasında yapılan ve kurulduğu ilk günden bu yana başta içme suyu sıkıntısı olmak üzere kanalizasyon ve ciddi alt yapı sorunları yaşayan Kuyubaşı TOKİ'de Batman Belediyesi kanalizasyon şebekesinin yenilenmesini sağlayacak yeni bir çalışmayı başlattı. Önceki yıllarda 5 milyon liraya mal olan içme suyu projesi ile nüfusu 6 bini aşan Kuyubaşı TOKİ'de yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıran Batman Belediyesi'nin buradaki ikinci büyük projesi ise kanalizasyon şebekesini...