05 / 05 / 2024

Kuyumcukent GYO tescil

Kuyumcukent GYO tescil

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya kapsamında Kuyumcukent GYO Genel Kurul Toplantısı'nı tescillendiğini bildirdi..

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Reysaş GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Reysaş GYO'nun tescil ve ilan edilen esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Atakule GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Atakule GYO'nun 25 Mart 2021'de başlayan 2020 hesap dönemi Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı sonucu yayınlanarak, tescil edildi. 

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

İş GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Deniz GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

Deniz GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Emlak Konut GYO'nun genel kurul sonuçları tescil edildi!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılına ait, 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı.

TSKB GYO'nun bağımsız denetim şirketi seçimi ilan edildi!

TSKB GYO'nun tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin değişikliği tescillendi!

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde gerçekleştirilen değişikliklere ilişkin tescil ve ilan işlemleri tamamlandı. 

Panora GYO'nun genel kurul kararları tescil edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısında; yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu belirledi!

Panora GYO, 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu belirledi. Bu kapsamda tescil ve ilan edildi.

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

Kuyumcukent GYO tescil Haberi

Kuyumcukent GYO tescil

Kuyumcukent GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Dosya için