11 / 05 / 2024

kuyumcukent ofis projeler

kuyumcukent ofis projeler

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından Kuyumcukent'te hayat bulan ofis projesi İstanbul Vizyon Park'ta satışlar devam ediyor.

Soner Sesli: Çağdaş, inovatif projeler üretiyoruz!

Tekfen'den Paşabahçe'ye kadar 150'nin üzerinde kurumsal ofis, otel, mağaza ve konut projesine imza atan Mimari Atölye, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Mimari Atölye Ortağı İç Mimar Soner Sesli, yurt içi ve yurt dışında nitelikli projeler ürettiklerini söylüyor.

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Ofis projelerinde kriterler değişti!

Özellikle kurumsal yatırımcıların ofis konusundaki beklentileri çok değişti. Artık fiyatın önüne geçen kriterler belirleyici. Bunları karşılayan projeler iyi satıyor...

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyumcukent Karat 34 adres!

Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim yer alıyor. Kuyumcukent Karat 34 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kuyumcukent Karat 34 ev fiyatları!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı Ortaklığı'nın imzasını taşıyan Kuyumcukent Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim bulunuyor. Kuyumcukent Karat 34 ev fiyatları...

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

Ankara'daki ofis projelerinde hangi bölgeler öne çıkıyor?

Ankara, son yıllarda iş dünyasının da çekim merkezi haline gelmeye başladı. Bu durum da kentteki nitelikli ofis talebini artırıyor. Kentteki gelişmeleri gören gayrimenkul üreticileri de birbirinden özel projeler üretmeye başladı.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray ne zaman başlayacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda rahatlık sağlamak amacıyla toplam 8 havaray projesinin planları dahilinde olduğunu belirtmişti. Peki planlanan projeler arasındaki Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray Hattı ne zaman başlayacak?

Kuyumcukent Kuyaş Ofis değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş ofisleri değerleme raporunu yayınladı.

kuyumcukent ofis projeler Haberi

kuyumcukent ofis projeler

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından İstanbul Yenibosna'da yer alan akıllı ofis projesi İstanbul Vizyon Park'ta yaşam 2011 sonunda başladı. 


Akıllı ofis teknolojilerine sahip olan İstanbul Vizyon Park Atatürk Havalimanı'na birkaç dakika uzaklıkta, İstanbul'un yeni turizm, ticaret ve finans bölgesinin tam kalbinde yer alıyor. 7 ofis blokundan oluşan projede 807 birim bulunuyor. 


Temeli 2010 yılında atılan, teslimleri 2011 yılında başlayan İstanbul Vizyon Park'ta;


- 38 metrekare ofisler 163 bin 500 dolar


- 52 metrekare ofisler 206 bin dolar


- 76 metrekare ofisler 333 bin 300 dolar


- 112-121 metrekare ofisler 452 bin dolardan satışa sunuluyor.


Peşin ödemelerde yüzde 8 indirimin yapıldığı İstanbul Vizyon Park'ta yüzde 15 peşinata 60 ay vade, yüzde 25 peşinata 60 ay vade gibi ödeme avantajları sunuluyor.



Her ofis başına bir otoparkın düştüğü İstanbul Vizyon...