29 / 04 / 2024

Kuzey Ankara projesi son durum

Kuzey Ankara projesi son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Başkente yeni değerler katacak Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şantiye alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kuzey Ankara projesi müzayedesi ne zaman?

Toplu Konut İdari Başkanlığı Kuzey Ankara Projesi'nde oturuma hazır, hemen teslim 120 adet konut açık artırma ile satışa sunacak.Peki TOKİ Kuzey Ankara projesi müzayedesi ne zaman?

TOKİ Ankara projesi için başvuru tarihleri açıklandı! 240 ay vadeli konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge projesi için başvurular 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesinin detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için başvuru dönemi başladı. Projede toplam 372 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapılar için yıkım kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar kaldırılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapıların kaldırılacağı açıklandı.

Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi'nde kura heyecanı!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan Keçiören ve Altındağ’daki toplam 230 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kuzey Ankara projesi son durum Haberi

Kuzey Ankara projesi son durum

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 4 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirilen projenin sosyal donatı alanları ve yeşiliyle örnek olduğuna vurgu yapan TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN yapımı planlanan toplam 13.680 konuttan 8.152’sinin inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini ifade etti. Yeni tamamlanan ve inşası devam eden etaplarda şantiye ekibi ile birlikte projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Uygulama alanında ve örnek dairelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Proje kapsamında, konut bölgelerinde 7 market ve 9 ofisi olan 109 adet iş yerinin bulunduğu 8 ticaret merkezinin de inşaatlarının sürdürüldüğünü ifade eden TOKİ Başkanı Turan, proje ile esnafla konut sahiplerinin iç içe bulunduğu geleneksel mahalle kültürünün yansıtılacağını söyledi.

“Kuzey Ankara Projesi büyüklüğü, kapsamı ve koordinasyonu ile Türkiye’nin dönüşüm projelerine örnek olmuştur.” dedi.

Projenin, Türkiye’de özel kanunla başlatılan...