29 / 04 / 2024

Kuzey Cadde başvuruları ne zaman bitiyor

Kuzey Cadde başvuruları ne zaman bitiyor

Kuzey Cadde son başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen projede 50 cadde dükkanı satışa çıkıyor.

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları bugün başladı! Başkentte yüzde 10 peşinat ve 240 ay vadeyle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları için başvurular bugün resmen başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

TOKİ Ankara başvuruları yarın başlıyor! 240 ay vadeyle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları için başvurular yarın itibariyle resmen başlıyor. İşte 3+1 konutların yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Kuzey Ankara başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 184 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kuzey Cadde başvuruları ne zaman bitiyor Haberi

Kuzey Cadde başvuruları ne zaman bitiyor

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla 27 Mayıs'ta satışa çıkıyor. Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 


Kuzey Cadde son başvuruları!

Büyük Botanik Parkı'nın karşısında, İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda bulunan Kuzey Cadde projesi için başvurular 26 Mayıs tarihine kadar kabul edilecek.

Kuzey Cadde projesi 10 bin 984 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Eylül 2019'da gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Kuzey Cadde tramvay, havaray, üniversite, metro, 8 ihtisas hastaneli sağlık kent, Kuzey Yakası Şehir Parkı ve Hayvanat Bahçesi,  TEM ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarının yanı başında bulunuyor. 
 

Kuzey Cadde projesinde neler var?
8 İhtisas Hastaneli Sağlık Kent
Botanik Şehir Parkı
Meydan
Şehir Parkı


Açık artırmaya katılma yolları:
-Önce Kuzey cadde satış ofisinden şartname alınması...