06 / 05 / 2024

kuzey yıldızı camisi ne zaman bitecek

kuzey yıldızı camisi ne zaman bitecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'yı 2023 hedeflerine ulaştıracak, projeler anlatacağını belirterek 18 projenin tanıtımını yaptı. Bu kapsamda en iddialı projesi olan Kuzey Yıldızı Cami'sini anlattı...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

Sivas'ın ay yıldız mimarili camisi ibadete gün sayıyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle yapılan "ay yıldız" şeklinde mimariye sahip caminin hizmete girmesi için geri sayım başladı...

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Yıldız Hamidiye Camisi ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce restorasyonu gerçekleştirilen Yıldız Hamidiye Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan ilk cuma namazının ardından ibadete açıldı

Yıldız Hamidiye Camisi yarın açılıyor!

Sultan 2. Abdülhamit tarafından 1885'te inşa edilen Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın cuma namazıyla ibadete açılıyor.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

Yıldız Hamidiye Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında gizli imza bulundu!

Yıldız Hamidiye Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları sırasında 115 yıllık bir sürprizle karşılaşıldı. İtalyan ve Rum kalem ustalarının, camiye imzalarını gizledikleri görüldü.

kuzey yıldızı camisi ne zaman bitecek Haberi

kuzey yıldızı camisi ne zaman bitecek


Ankara'yı 2023 hedeflerine ulaştıracak, projeler anlatacağını belirten Gökçek, daha sonra 18 projeyi tanıttı.


Bütün dünyada kullanılmaya başlanılan otobüs teleferikler bulunduğunu anlatan Gökçek, yoğun yolcu alabilen teleferiklerin merkez istasyonunun, Adliye binasının toptancı hal bölgesine taşınmasından sonra, bu binanın bulunduğu yer olmasını planladıklarını belirtti.


Teleferik haricinde yeni metro, dolmuş ve otobüs duraklarına da merkez olacak bölgenin, şehir trafiğine de nefes aldıracağını dile getiren Gökçek, Kızılay-Dikmen Vadisi, Kızılay-Mamak, Kızılay-Hacıbayram, İvedik-Etlik gibi bölgelerde, toplam 23 kilometrelik teleferik uygulamaları yapacaklarını bildirdi.


Kuzey Ankara'nın adını Kuzey Yıldızı koyduklarını ve buraya Kuzey Yıldızı Cami'sini yapacaklarını belirten Gökçek, bu projenin kendisini en çok heyecanlandıran projelerden birisi olduğunu anlattı.


Cumhuriyet döneminin en iddialı camisini yapacaklarını dile getiren Gökçek, "130 bin metrekare kapalı alanı olan proje’nin ihalesi yapıldı ve hafriyata başlandı. Alanda, 9...