08 / 05 / 2024

Kuzeytepe modern yol

Kuzeytepe modern yol

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde tüm ilçelerde yapılması gereken beton asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Kışla tarafından kuruldu. 

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Harmandalı'ya yeni yol!

Manisa il genelinde sorumlu olduğu yolların bir bir bakımlarını gerçekleştirerek, yenileyen ve modern bir yol ağı oluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Kuzeytepe modern yoluna kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde tüm ilçelerde yapılması gereken beton asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yenice'ye 2,5 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

Kocasinan Örnekevler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

Sakarya Erenler'e duble yol ve tapu müjdesi!

İlçe danışma meclisinde partililere müjde veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, konuşmasında “Önümüzdeki yıl Sakarya Caddesi ile Modern Sanayii Sitesini birbirine bağlayan Uluyol Caddesi duble yol tamamlanacak." dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de asfalt çalışmaları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi, kış ayları öncesi asfalt çalışmalarına hız verdi. Şehitkamil Belediyesi’nin yürüttüğü özverili çalışmalarla ilçe genelindeki modern yol sayısında artış oldu.

Diyadin’de yol yapım çalışmaları sürüyor!

Ağrı Diyadin Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların bitmesiyle caddeyi trafiğe kapatacaklarını belirten Aras, Diyadin’i çağdaş ve modern bir kent yapacaklarını söyledi.

Kuzeytepe modern yol Haberi

Kuzeytepe modern yol



Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde tüm ilçelerde yapılması gereken beton asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Antakya ilçesine bağlı, Kuzeytepe Mahallesi’nde beton asfalt ve sathi kaplama çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmaları başlatıldı.


KUZEYTEPE MAHALLESİ MODERN YOLUNA KAVUŞUYOR 


Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe Mahallesi’nde vatandaşları tozlu ve çukurlu yollardan kurtarmak ve yaklaşan kış mevsimi öncesinde yaşanabilecek ulaşım sorunlarını en aza indirmek için çalışma başlatan HBB ekipleri, beton asfalt ve sathi kaplama öncesi zemin iyileştirme çalışmaları ile halkın yüzünü güldürdü.

Trafik yoğunluğu nedeniyle yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmek amacıyla yol bakım, onarım ve yapım seferberliğine devam eden HBB ekipleri, mahalledeki zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından beton asfalt çalışması gerçekleştireceklerini bildirdi. Ara sokaklarda da sathi kaplama...