27 / 04 / 2024

kuzu grup oran satış

kuzu grup oran satış

Kuzu Grup Ankara Oran projesi konut, ofis ve AVM alanlarından oluşuyor. Kuzu Grup Ankara Oran projesi, TOKİ'nin geçtiğimiz yıl ihale ettiği Maliye Lojmanları arsasında yükseliyor...

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık!

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık konutların fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Evleri Ankara projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi!

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...

Kuzu Effect Oran Rezidans!

Toplam 30 bin 730 metrekare alana yayılan proje 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Kuzu Effect Oran Rezidans fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kuzu Effect Oran satılık!

3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunan projede konut alanları 79 metrekareden başlıyor. Kuzu Effect Oran satılık daireler 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları metrekare bazında 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 konut ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Kuzu Effect Oran satış fiyatları!

Kuzu Effect Oran satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 30 bin 739 metrekare olarak belirlenen proje Kuzu Grup imzası ile inşa ediliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Kuzu Effect Oran ev fiyatları!

Kuzu Effect Oran ev fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kuzu Effect projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

Kuzu Grup Ankara'da yatırım yapacak!

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı.

Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kuzu Effect ve Kumru Ankara! Kuzu Grup'tan dev yatırım!

Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı. Kuzu Grup, Başkent’in en prestijli lokasyonlarından Oran ve Yıldız’da iki karma proje hayata geçiriyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

kuzu grup oran satış Haberi

kuzu grup oran satış


Kuzu Grup Ankara Oran projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Kuzu Grup Ankara Oran projesi Park Oran, One Tower gibi konut projelerinin yanında yükseliyor.


Kuzu Grup Ankara Oran projesi TOKİ'nin ihaleye çıkardığı Maliye Lojmanları arsasında inşa ediliyor. Kuzu Grup TOKİ'nin 21 Şubat 2013'teki Maliye Lojmanları ihalesini 615 milyon TL teklifle, 215 milyon 250 bin TL idare payı vererek kazandı.


Kuzu Grup Ankara Oran projesi Ankara Oran Atakent Devlet Mahallesi'nde, Turan Güneş Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. 















Tel: 0312 446 09 23

Web: www.kuzugrup.com

Gülcihan YELKENCİ /...