30 / 04 / 2024

Kuzu Gruptan yeni proje

Kuzu Gruptan yeni proje

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesiyle İran’ın kapısının dünya ülkelerine açılacak olması, başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerinde iş yapan inşaatçıların gözlerinin bu ülkeye çevrilmesine neden oldu.

Migros'ta indirimler peş peşe! Torku süzme peynir 64,90 TL’ye, dana incik 349,90 TL’ye, kuzu kelle 89,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, Torku süzme peynir 64,90 TL’ye, dana incik 349,90 TL’ye, kuzu kelle 89,90 TL’ye düştü. İşte 17 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Kuzu Grup 2018'de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Kuzu Grup CEO’su Özen Kuzu, 2018’de yüzde 8 büyümeyi hedeflediklerini mevcut projelere yeni yatırımlar eklemeye devam edeceklerini açıkladı. 

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Kuzu Holding'ten Çeşme'ye 2 yeni proje!

Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım Başkanı Selim Kuzu, "2 yıl içinde tamamlanması planlanan 'Villagio Çeşme' ve 'Estilo Çeşme' projelerindeki rezidanslar, 58 ile 300 metrekare arasında değişecek. Konutlar, 200 bin ile 1.5 milyon dolar arasında satılacak" dedi.

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Deniz manzarasına sahip Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup Ortadoğu fırsatlarını değerlendiriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Listeye İran, Cezayir ve İstanbul'da yükselen projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendiriyoruz" dedi.

Kuzu Grup İran'da yeni projeye başlayacak!

İran’a yönelik ambargonun bitmesiyle kapılarını dünyaya açmaya hazırlanan Kuzu Grup, 57 bin konutluk bir projeye imza atıyor.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu "Toplu konutlarla Türk firmaları aktif rol oynayacak" dedi.

Ankara Kuzu Effect'te yer alan daireler Eylül 2015'te satışa çıkacak!

KUZU Grup Ankara Oran'daki yeni projesini Eylül 2015'te satışa çıkarıyor. 426 bağımsız birimden oluşan projede konut ofis ve AVM alanı yer alıyor..

Ankara Kuzu Effect Eylül'de satışta!

KUZU Grup Ankara Oran'daki yeni projesini Eylül 2015'te satışa çıkarıyor. 426 bağımsız birimden oluşan projede konut ofis ve AVM alanı yer alıyor.

Kuzu Gruptan yeni proje Haberi

Kuzu Gruptan yeni proje

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesiyle İran’ın kapısının dünya ülkelerine açılacak olması, başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerinde iş yapan inşaatçıların gözlerinin bu ülkeye çevrilmesine neden oldu.


İran’a yönelik ambargonun sona ermesiyle kapılarını dünya ülkelerine açmaya hazırlanan İran pazarına yıllar önce dev bir konut projesi yapmak üzere giren Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, bu pazarda en fazla Türk firmalarının öne çıkacağını söyledi. Özen Kuzu, ticaret, enerji, finans ve inşaat gibi konularda iş yapan firmalar için yeni iş imkanları doğacağını belirterek, “Toplu konutlarla kentlerin yüzünün yenilenmesi sürecinde deneyimli Türk firmaları aktif rol oynayacaktır” dedi.


Sözkonusu gelişme, 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan,  Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı...