22 / 05 / 2024

kuzu holding Medicusspa Sağlık Merkezi

kuzu holding Medicusspa Sağlık Merkezi

Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinde akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme Ayasaranda koyunda hayata geçiriyor.

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

Kuzu Holding'ten 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım hedefi!

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörü karıştırılıyor!

6 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat sektörlerinin birbirine karıştırıldığını vurguladı.

Kuzu Holding Eskişehir’de yatırım yapacak!

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye başlayan ve Avrupa’ya açılan Kuzu Holding, gözde projelerin yine startını verdi.

Kuzu Holding'ten Çeşme'ye 2 yeni proje!

Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım Başkanı Selim Kuzu, "2 yıl içinde tamamlanması planlanan 'Villagio Çeşme' ve 'Estilo Çeşme' projelerindeki rezidanslar, 58 ile 300 metrekare arasında değişecek. Konutlar, 200 bin ile 1.5 milyon dolar arasında satılacak" dedi.

Kuzu Grup'tan 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım: Sea Pearl!

Kuzu Grup ve Qatar Diyar, Sinpaş Holding ve Eksim Holding'in ortak olduğu Kat Gayrimenkul tarafından 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Ataköy'de inşaatına başlanan Sea Pearl projesi Ortadoğu'da görücüye çıktı...

Kuzu Grup ve EAA Emre Arolat Architects, mimar arıyor!

Kuzu Grup, EAA Emre Arolat Architects, Öztürkler Holding ve Teknoel, ağırlıklı olarak inşaat mühendisi ve mimar olmak üzere farklı kademelerde görevlendirecek takım arkadaşları arıyor

Global Holding Antalya Limanı'nın tamamını devraldı

Global Holding Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bilgide Antalya Limanı'nın tamamını devraldığını bildirdi

Alarko Holding, Beşiktaş'da gayrimenkul satın aldı!

Alarko Holding, Beşiktaş Ortaköy'de gayrimenkul satın aldı

İttifak Holding İstanbul'a taşınıyor!

Beş yılda yüzde 150 büyüyen İttifak Holding, Konya sınırlarını aşarak ulusal bir dev haline geldi

Sanko Holding, Denteks'i satın aldı!

Denizli´nin ilk tekstil fabrikası olan Denteks, Sanko Holding tarafından satın alındı

Koç Holding Türkiye'de Silikon Vadisi kuracak!

Koç Holding, Koç Üniversitesi İşbirliğiyle kurulan Inventram Ar-Ge çalışmalarıyla Türkiye'de yerli Silikon Vadisi yaratmayı hedefliyor

kuzu holding Medicusspa Sağlık Merkezi Haberi

kuzu holding Medicusspa Sağlık Merkezi

Almanya'da doğup büyüyen ve bir gayrimenkul fonlama şirketinin 12 milyar euroluk portföyünü yönetirken bu görevinden ayrılarak Türkiye'ye yerleşen Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinden akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme'de hayata geçiriyor. Konut sahiplerinin isterlerse sağlık kulübüne üye olarak tüm bu hizmetlerden yararlanacağını söyleyen Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, hem tatil hem de sağlıklı yaşamı bir arada sunduklarını söyledi. 


200 MİLYON LİRALIK YATIRIM 

Çeşme'de toplam 200 milyon liralık 2 farklı projeye imza attıklarını belirten Kuzu, "Çeşme Ayasaranda'daki projemizin içindeki sağlık kulübünde Türkiye'de bulunmayan veya birkaç tane bulunan medikal cihazlar yer alacak. Örneğin tüm vücut taraması için normalde 9 gününüzü ayırmanız gerekirken bionic health scanner isimli cihazla bu işi 1 saatte yapacağız. Ardından çıkar sonuca...